Sejr til NFL: Brady-retssag til New York

NFL vandt torsdag den første sejr i det retslige efterspil om Patriots-quarterbacken Tom Bradys karantæne for hans rolle i “Deflategate”.

Dommer Richard Kyle afviste nemlig torsdag eftermiddag spillerforeningen NFLPAs ønske om, at retssagen skal køre ved den føderale ret i Minnesota, hvor spillerforeningen gennem tiderne har haft “hjemmebanefordel”, fordi den har vundet flere sejre mod NFL. Så meget, at den føderale ret i Minnesota er blevet kaldt et “spillernes nirvana”.

Men dommer Kyle mener ikke, at der er grund til, at han skal høre sagen, og i stedet har han sendt den til Manhattan, hvor NFL på forhånd havde bedt retten om at godkende commissioner Roger Goodells appelafgørelse fra i tirsdags. NFL er stærkt interesseret i, at retten på Manhattan skal køre sagen, da den historisk set har været på arbejdsgivernes sider i sager om arbejdsrelaterede konflikter, som “Deflategate” reelt er.

NFLPA vandt senest i februar en sejr i Minnesota, da Richard Kyles kollega, David Doty, omstødte en kendelse i Adrian Petersons karantæne-sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *