Sean Payton var imponeret over Morten Andersen

New Orleans Saints’ head coach Sean Payton var imponeret over Morten Andersen, da de to var på samme hold i 2001. Det fortæller han i en eksklusiv udtalelse til Draftday.dk forud for Morten Andersens Hall of Fame-indlemmelse på lørdag.

Sean Payton oplevede ved selvsyn, hvor fantastisk en kicker Morten Andersen var.

Den nuværende head coach for New Orleans Saints, som Morten Andersen spillede for i 13 sæsoner, roser i en udtalelse til Draftday.dk den danske kicker. De to var på samme hold – hos Giants – i 2001, hvor Payton dengang var holdets offensive kooordinator.
– Jeg var i New York i 2001 og havde muligheden for at se Morten ved selvsyn i dét, der var en Hall of Fame-karriere. At sparke 25 år i NFL på et så højt niveau og lave så mange afgørende spark er et tegn på stabilitet på eliteniveau, pålidelighed og mental styrke, fortæller Sean Payton i en kort udtalelse til Draftday.dk.

Gennem årene har de Payton og Andersen flere gange mødtes, og Payton, der regnes for at være ét af NFLs største trænernavne, har flere gange argumenteret offentligt for, at Andersen burde blive valgt ind i Pro Football Hall of Fame.

LÆS: Morten Andersen: Det bliver stort og følelsesladet

Det skete altså i februar, og lørdag aften bliver Andersen så officielt indlemmet under en ceremoni i Canton, Ohio.

Sean Payton har tidligere fortalt, at han første gang så Andersen i aktion, da han sammen med en ven i 1982 sad på tribunen under et opgør mellem Michigan State, hvor Andersen gik på college, og rivalerne fra Michigan. Og Payton husker især, at Andersen og Michigans kicker, Ali Haji-Sheihk, konstant sparkede kickoffs ind i endzonen for touchbacks. Det gjorde et stort indtryk.

Morten Andersen er den tredje, tidligere New Orleans Saints-profil, der bliver valgt til Hall of Fame. De to andre er offensive tackle Willie Roaf og linebacker Rickey Jackson.

LÆS: Morten Andersen fik kollega “anholdt” til Pro Bowl

Nb! I de kommende dage vil Draftday.dk bringe flere artikler baseret på interviews med tidligere holdkammerater til Morten Andersen og NFL-folk, der fortæller om danskeren og deres tid sammen med ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *