Sean Payton appellerer sin karantæne

New Orleans Saints’ head coach Sean Payton har fredag valgt at appellere den karantæne på ét år, som NFL i sidste uge tildelte ham i forbindelse med “Bountygate”.

Ifølge NFL Networks Jason La Canfora vil Payton søge at få fat i hele den rapport, som NFLs sikkerhedsudvalg har lavet, for at finde ud af, hvilke beviser NFL har mod ham i sagen.

Payton har tidligere – i kraft af sin stilling som cheftræner – taget det fulde ansvar for Saints’ belønningssystem, som den daværende defensive koordinator Gregg Williams havde iværksat.

I en udtaltelse sagde Payton tidligere på måneden, at systemet var i funktion “på hans vagt”, og NFL gav siden Payton karantæne for hele 2012-sæsonen.

Sean Payton skulle inden den 2. april bestemme, om han ville appellere kommissær Roger Goodells straf, og det har Saints’ cheftræner valgt at gøre, selvom det er selv samme Goodell, der skal behandle appellen.

Tidligere på ugen gjorde Goodell det klart, at en appelproces ville blive fremskyndet, og kilder forventer, at der vil komme en afgørelse i løbet af en uges tid.

Mens Payton har valgt at appellere sin straf, så har Gregg Williams valgt ikke at gøre brug af sin ret til at appellere sin karantæne, der er på ubestemt tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *