Scouting Combine: Søndagens workouts

Draftens bedste spiller leverede varen, og en edge rusher fra Kansas State imponerede med et fantastisk antrit. Læs her, hvad du bør vide om søndagens workouts ved The Scouting Combine i Indianapolis.

Det skal du vide:
Det var defensive linemen og linebackernes tur til at føre sig frem i Indianapolis. Draftens formodede topvalg Myles Garrett var i aktion søndag og leverede varen med en formidabel workout. Jabrill Peppers, der formentligt har en fremtid som safety i NFL, viste sit værd med linebackerne og var ikke overraskende den hurtigste mand (4,46 sekunder).

Dagens vinder – 1: DE Myles Garrett, Texas A&M
Draftens bedste spiller havde alt at tabe, men præsterede på et højt niveau og kan derfor også krydse The Scouting Combine af som “bestået”, efter at hans “game tape” har gjort ham til et formodet topvalg i draften. Garrett løb 40 yards på hurtige 4,64 sekunder, men havde også det højeste vertikale hop (41,0 inches).

Dagens vinder – 2: DE Jordan Willis, Kansas State
Willis leverede en monster præstation. Selvom han vejer 255 pund, løb han 40 yards på ekstremt hurtige 4,53 sekunder – herunder en 10-yard-tid på 1,54 sekunder. Det var en hurtigere tid, end for eksempel Bruce Irvin, Jadeveon Clowney og Ziggy Ansah leverede, da de blev testet ved The Scouting Combine. Han havde også en 3-cone-drill-tid på 6,85 sekunder – bedst af alle defensive linemen – og et vertikalt hop på 39 inches. Og så gjorde han det godt i positionsøvelserne.

Dagens vinder – 3: DE/LB Haason Reddick – Temple
Reddick var den hurtigste defensive lineman med en 40 yard-tid af 4,52 sekunder, men leverede også det længste broad jump af alle linemen (11 feet 1 inch). Det var det længste spring af en defensive lineman siden 2006. Efter en stor uge ved The Senior Bowl er Reddick nu i spil til top 25.

Dagens vinder 4: DE/DT Solomon Thomas, Stanford
Mange forventede, at Thomas ville levere en stærk præstation – og det gjorde han. En 40-yard tid på 4,69 sekunder er forrygende, når man vejer 273 pund, men dertil kom en 3-cone-drill-tid af 6,95 sekunder. Helt fantastisk. Samtidig virkede han smidig og elegant i positionsøvelserne. Thomas er klart et top 10-valg værdigt – og måske endnu højere end det.

Dagens vinder 5 – LB Tyus Bowser, Houston
Bowser nettede en 40 yard-tid af 4,65 sekunder, selvom han vejer 247 pund, men havde samtidig den bedste vertikale hop med en længde af 37,5 inches. Den tidligere basketball-spiller fik samtidig stor ros af blandt andre NFL Networks Daniel Jeremiah for sine atletiske evner under positionsøvelserne.

Det er der i vente:
Mandag afsluttes The Scouting Combine med, at de defensive backs skal i aktion. Vi skal blandt andre se en usædvanlig stærk gruppe af cornerbacks præstere, ligesom den talentfulde safety-gruppe skal vise sig frem. Den måske bedste safety, Ohio States Malik Hooker, vil dog ikke løbe, da han for nylig blev opereret i skulderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *