Scouting Combine: Fredagens workouts

Fredag løb draftens bedste running backs ved The Scouting Combine, og en offensive lineman imponerede med sine atletiske evner. Læs her, hvad du bør vide om fredagens workouts i Indianapolis.

Det skal du vide:
Årets første 40 yard-løb og andre løb (20- og 60 yard-shuttle, 3-cone-drill), hop og spring blev afviklet fredag, hvor running backs og offensive linemen blev testet. Ingen spiller var i nærheden af at slå Chris Johnsons 40 yard-rekord fra 2008 på 4,24 sekunder, men LSUs Leonard Fournette imponerede med en tid af 4,51 sekunder, selvom han vejede 240 pund.

Dagens vinder – 1: RB Leonard Fournette, LSU
Han blev med tiden 4,51 sekunder den hurtigste 240 pund-running back i 14 år og viste dermed sine utrolige, atletiske evner, efter at han forinden havde skuffet med et vertikalt hop af kun 28,5 inches. Der var endda ifølge ESPNs Adam Caplan fem hold, der timede tiden til 4,46 til 4,48 sekunder. Fournette cementerede sin plads som et top 10-valg.

Dagens vinder – 2: RB T.J. Logan, North Carolina
Logan var den hurtigste running back med en 40 yard-tid af 4,37 sekunder, og dermed trådte han frem på scenen, efter at han hos North Carolina har stået i skyggen af back-kollegaen Elijah Wood. Hans fremtid er formentlig som kick returner i NFL, og den bekræftede fart gavner ham i den rolle.

Dagens vinder – 3: OT Garrett Bolles, Utah
Bolles er ifølge nogle eksperter draftens bedste offensive tackle, og han udviste fredag nogle flotte, atletiske evner. Bolles løb 40 yards på 4,95 sekunder – den næsthurtigste tid af alle offensive linemen – men nettede også et broad jump af 9 feet 7 inches. Det femtebedste spring af en offensive lineman siden 2006. Og ikke nok med det: Bolles’ three cone-drill-tid af 7,29 sekunder er den syvendehurtigste blandt offensive linemen siden 2003, og han nettede fredag dagens næsthurtigste short shuttle-tid (4,55 sekunder).

Dagens vinder – 4: RB Christian McCaffrey, Stanford
Hvis der var nogen tvivl om det, cementerede McCaffrey sin status som et førsterundevalg. Under gribe-øvelserne imponerede han ved til tider at ligne en wide receiver – herunder da han stillede op i “the slot”. Og en 40 yard-tid af 4,48 sekunder var også mere end godkendt. Top 25 er klart inde for rækkevidde.

Dagens taber: Indianapolis Colts
Ingen skilite sig voldsomt negativt ud på banen, men Indianapolis Colts tabte lodtrækningen om 14. valget i draften, der fredag skulle afgøres ved lodtrækning, fordi Colts og Philadelphia Eagles havde sluttet med samme sejrsstatistik i 2016 (8-8). Colts vælger som nummer 15, men én plads længere nede i 1. runde er ikke helt uvæsentligt, idet begge hold potentielt kan vælge en running back i 1. runde.

Det er der i vente:
Lørdag er det quarterbacks’, wide receivers’ og tight ends’ tur til at føre sig frem på banen i Indianapolis. Dermed får vi for eksempel at se, hvor hurtig quarterback Deshaun Watson (Clemson) er, hvor meget fart tight end David Njoku (Miami) har i fødderne – og om wide receiver John Ross (Washington) når under de 4,3 sekunder, som han påstår han har løbet til træning. Watson og de andre quarterbacks skal også kaste, hvilket også giver en udmærket indikation af deres evner, og receiverne skal løbe ruter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *