Saints-kollega: Jeg er ellevild og glad på Mortens vegne

“Jeg er virkelig glad på Morten Andersens vegne”. Sådan lød ordene fra Brian Hansen, der tilbage i midten af 1980’erne var punter hos New Orleans Saints og nær holdkammerat med Andersen, som natten til søndag blev valgt i Pro Football Hall of Fame.

Det var Draftday.dk, der overbragte Brian Hansen nyheden om, at Andersen var blevet valgt ind.
– Jeg er ellevild og glad på hans vegne. Han fortjener det virkelig, og jeg vidste, at det bare var et spørgsmål om tid, fortæller Brian Hansen til Draftday.dk.

Han var Andersens “holder” på spark i årene 1984 til 1988 – altså størstdelen af danskerens første år i New Orleans, hvor han udviklede sig til at være ligaens bedste kicker.
– Morten var en fantastisk holdkammerat og ven. Hans arbejdsmoral og tilgang til spillet hjalp mig som en ung spiller. Hans evne til at tro på sig selv på de store, afgørende spark, gjorde ham bedre end alle andre. Det var en velsignelse at have ham som holdkammerat og ven, forklarer Brian Hansen.

Han siger, at det faktum, at der kun er én kicker (Jan Stenerud) og én punter (Ray Guy) i Hall of Fame gør valget af Andersen endnu større.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *