Sådan her ender NFC West

Kan San Francisco 49ers blive presset i kampen om NFC West? Det er det store spørgsmål i en division, der synes lidt stærkere end tidligere.

1. San Francisco 49ers (12+ sejre)
Helt grundlæggende har 49ers er bundsolidt hold, der bør kunne tage sig af sejren i NFC West. Det kræver dog, at quarterback Alex Smith spiller ligeså fejlfrit som sidste år, og det bør han kunne gøre med en opgraderet receivergruppe. Den offensive linje er udmærket og kan åbne huller for en hel horde af dygtige running backs. Forsvaret var blandt NFLs bedste sidste år og returnerer alle 11 startere, så  selvom dybden er en smule tynd på linebacker-positionen, er defensiven virkelig stærk.

2. Seattle Seahawks (9-10 sejre)
Seattle emmer af Russell-mania, efter rookie quarterbacken Wilsons imponerende preseason. Kan Wilson holde niveauet, vil det hjælpe running back Marshawn Lynch, men hvis angrebet skal præstere, må den offensive linje holde sig skadesfri og receiver-gruppen skal træde i karakter. Flere unge talenter banker på på forsvaret, der sidste år rangerede i top 10 og kan præsentere en hurtigere, mere atletisk og forbedret udgave. Seahawks vil overraske positivt i år.

3. St. Louis Rams (5-7 sejre)
Det er nu eller aldrig for quarterback Sam Bradford, der ikke spillede overbevisende i preseason. Bradford arbejder med en bedre gruppe af receivers end tidligere, men den offensive linje er fortsat svag, og spørgsmålet er, hvor længe den 29-årige running back Steven Jackson kan levere varen. Den defensive front kan blive uhyggelig stærk, og tilføjelsen af cornerback Cortland Finnegan vil hjælpe. Det er bare næppe nok for Rams.

4. Arizona Cardinals (max 4 sejre)
Det er svært at se, hvordan Cardinals skal vinde mere end en håndfuld kampe. Den offensive linje er i dårligere stand, end før Ken Whisehunt kom til, og quarterback-situationen med John Skelton og Kevin Kolb fås næppe værre. Læg dertil to running backs, der har været plaget af skader og en generelt middelmådig receiver-gruppe. Forsvaret rangerede som nummer 18 sidste år, og selvom det er forbedret, bliver det en lang, lang sæson for Arizona.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *