Sådan her ender AFC West

San Diego Chargers og Denver Broncos kommer som udgangspunkt til at kæmpe om divisionstitlen i en ellers tæt AFC West, hvor Oakland Raiders ligner det svageste hold.

1. San Diego Chargers (10+ sejre)
Talentmassen i San Diego er stor, og så længe running back Ryan Mathews er klar til at løbe bolden, så vil Chargers være kandidat til at vinde divisionen. Quarterback Philip Rivers har fortsat sin super-tight end Antonio Gates, og receiver-gruppen er ganske solid selv med tabet af Vincent Jackson. Forsvaret er blevet opgradret med et pass rush, der vil give Chargers et par ekstra sejre.

2. Denver Broncos (10+ sejre)
Sidste år vandt Broncos otte kampe med Tim Tebow ved roret, så hvad kan det ikke blive til med Peyton Manning som ankermand? Mindst et par sejre mere, og hvis alt går vel, vil Broncos også kæmpe med om divisionen til sidste spillerunde. Manning har en fremragende gruppe af receivers og et solid løbeangreb, men det store spørgsmål er, om veteranen kan holde til en hel sæson. Det må tiden vise…

3. Kansas City Chiefs (7-9 sejre)
Chiefs er nok en sæson fra rigtigt at kunne gøre sig gældende. Jamaal Charles og Peyton Hillis former et rigtig godt løbeangreb, og quarterback Matt Cassel er solid game manager, men holdet har svageheder hist og her, der kan komme til at koste. En er på nose tackle, en anden er på cornerback, hvor tabet af Brandon Carr kan blive svært at overkomme i en division med Rivers og Manning.

4. Oakland Raiders (7-8 sejre)
Raiders’ sæson står og falder med, om running back Darren McFadden kan holde sig fri af skader, og historikken er bare ikke på Oaklands side. Når det så er sagt, så er D-Mac en fantastisk offensiv playmaker, der kan vinde Raiders mange kampe. Problemerne er dog quarterback Carson Palmer, en middelmådig gruppe af receivers og et forsvar, der har store svagheder på cornerback-positionen.

Fik du læst Sådan her ender AFC East?

Følg mig på Twitter @JacobNoertov for flere analyser og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *