Sådan her ender AFC South

Houston Texans er det bedste hold i divisionen og bør tage sig af AFC South, hvor de tre andre hold starter quarterbacks med kun et eller to år på bagen.

1. Houston Texans (11+ sejre)
Houstons forsvar tog et spring fra at være et af de dårligste i 2010 til at være et af de bedste i 2011, og Wade Phillips’ defensiv er stadig skræmmende stærk. På angrebet er Arian Foster en af ligaens bedste running backs, og quarterback Matt Schaub har stadig et udmærket gruppe af receivers anført af Andre Johnson. Texans bør vinde en division, hvor de synes at være mindst et skridt foran de tre andre.

2. Jacksonville Jaguars (7-8 sejre)
De fleste har Jaguars som bundprop, men de kan sagtens overraske. En offensiv bygget på timing med tre- og femskridts drop passer bedre til quarterback Blaine Gabbert, og løbeangrebet vil som altid være godt. Rookie wide receiver Justin Blackmon er svær at stoppe, når først han har bolden i sine hænder, så hvis Mel Tuckers forsvar kan holde Jaguars inde i kampene, vil Jacksonville opleve forbedring.

3. Tennessee Titans (6-7 sejre)
Titans har udnævnt Jake Locker til starter, selvom andenårsspilleren ikke imponerede i preseason. Running back Chris Johnson er tilbage, men spørgsmålet er, om han kan ramme formen fra 2010. Receiver-gruppen er solid, og forsvaret har fået tilføjet defensive end Kamerion Wimbley og er bedre end sidste år. På bundlinjen hænger meget dog på Lockers skuldre, og det er nok et år for tidligt at forvente det helt store.

4. Indianapolis Colts (5-6 sejre)
Andrew Luck er allerede den næst bedste quarterback i divisionen, men Colts er i en genopbygningsfase, og der skal indkøres nye systemer på både angreb og forsvar. Løbeoffensiven er suspekt, og dybden bag wide receivers Reggie Wayne og Austin Collie er ikke god. Chuck Pagano skal nok få styr på forsvaret i løbet af sæsonen, men det er næppe nok til at Colts kan gøre sig gældende i år.

Følg mig på Twitter @JacobNoertov for flere analyser og kommentarer

Fik du læst..?
Sådan her ender AFC East
Sådan her ender AFC West
Sådan her ender AFC North

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *