Sådan her ender AFC North

Baltimore Ravens og Pittsburgh Steelers kommer til at kæmpe om divisionen, mens Cincinnati Bengals vil få svært ved at gentage sidste års slutspilsbedrift. Cleveland Browns genopbygger endnu en gang.

1. Baltimore Ravens (11+ sejre)
Ravens’ nye no-huddle angreb vil passe quarterback Joe Flacco godt, og med playmakers som running back Ray Rice og wide receiver Torrey Smith vil Ravens score flere end de 23,6 point, holdet snittede sidste år. Forsvaret rangerede som nummer tre i 2011, og det er ikke blevet markant dårligere, selvom Baltimore i den første halvdel af sæsonen må undvære profilen Terrell Suggs.

2. Pittsburgh Steelers (9-11 sejre)
Hvis Steelers havde haft en bare middelmådig offensiv linje, ville Mike Tomlins tropper toppe divisionen. Det er ikke tilfældet, men selv med linje-problemer skal man ikke helt afskrive Pittsburgh. Quarterback Ben Roethlisberger har to 1000-yard receivers i Mike Wallace og Antonio Brown, og uden et solidt løbeangreb vil meget ligge på Big Bens skuldre. Forsvaret var ligaens bedste sidste år og vil også ligge i top i år.

3. Cincinnati Bengals (6-7 sejre)
Bengals imponerede i Andy Daltons første sæson, og den unge quarterback vil fortsætte med at udvikle sig sammen med stjerne wide receiver A.J. Green. Men den offensive linje er ramt af alvorlige skader til to startere, running back BenJarvus Green-Ellis har aldrig været featured back, og den defensive linje er svagere end i 2011. Bengals har ikke været i slutspillet to sæsoner i træk de sidste 25 år og bryder ikke den trend.

4. Cleveland Browns (max 4 sejre)
Det er fortsat et stor rod i Cleveland. Browns har fået ny ejerkreds, og det sætter head coach Pat Shurmur under stort pres for at vise forbedring. Og det skal komme med mindst fire rookie startere på angrebet anført af den snart 29-årige quarterback Brandon Weeden. Defensivt har linebacker Scott Fujita karantæne, og stjernen Joe Haden kan få det samme på grund af en dumpet dopingtest. Browns ligner et hold, der drafter i top fem næste år.

Fik du læst…?
Sådan her ender AFC East
Sådan her ender AFC West

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *