Sådan her ender AFC East

New England Patriots vinder nok en gang AFC East, mens Buffalo Bills stormer frem og New York Jets fortsætter nedturen. Fans af Miami Dolphins skal ikke forvente det store i denne sæson…

1. New England Patriots (12+ sejre)
Selvom offensiven har haltet i preseason, er det fortsat divisionens bedste hold. Head coach Bill Belichick og quarterback Tom Brady hører til de bedste til deres metier, og Patriots har ligaens suverænt bedste tight end-duo. Den offensive linje er et problem, og forsvaret skal gøre det markant bedre end sidste år, men New England bør vinde AFC East med en bred margin.

2. Buffalo Bills (8-10 sejre)
Bills er dette års sexede valg og med god grund. Forsvaret er blevet opgraderet med tilføjelsen af defensive end Mario Williams og førsterundevalget, cornerback Stephon Gilmore, og angrebet er stadig i stand til at sætte mange point på tavlen. Quarterback Ryan Fitzpatrick skal præstere mere stabilt, men Buffalo har et ungt og spændende hold, der kan kæmpe med om wild card-billetter.

3. New York Jets (6-7 sejre)
Nedturen fortsætter for Gang Green, der i 2009 og 2010 var i AFC-finalen men i år må nøjes med lidt mere end en håndfuld sejre. Offensiven halter betragteligt med quarterback Mark Sanchez ved roret, og løbeangrebet kan ikke komme op i omdrejninger. Samtidig er kemien i truppen ikke på plads, og selvom forsvaret er solidt, er det ikke fantastisk, og Jets får det svært i år.

4. Miami Dolphins (max fem sejre)
Joe Philbin får en svær start på sin trænergerning, men der er lys forude. Miami-fans skal bare ikke forvente de store mirakler i år. Angrebet føres an af en upoleret og uerfaren rookie quarterback, Ryan Tannehill, der arbejder med en meget svag receiver-gruppe, og forsvaret mangler kvalitet på linebacker og cornerback. Dolphins genopbygger, og det tager normalt et par år eller tre.

Følg mig på Twitter @JacobNoertov for flere analyser og kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *