Rødgrød med fløde på NFL Network

Den forhenværende, danske NFL-kicker Morten Andersen var lørdag aften hovedpersonen i en sketch på NFL Network – én time før kampstart i wild card-kampen mellem Houston Texans og Cincinnati Bengals.

Tv-stationens ankermand Rich Eisen forklarede seerne, at den kommende NFL-sæson ville byde på et nyt tv-show, hvor single-kvinder kunne date en NFL-spiller. Herefter begyndte en reklame for det fiktive program, hvor en gruppe smukke kvinder i bedste reality-stil stod på en lang række – parate til at møde NFL-spilleren, de kunne date.

En fortæller i reklamen forklarede, at NFL-spilleren nu ankom og ud af en limousine trådte ifølge fortælleren:
– Den tidligere NFL-kicker Morten Andersen.

Pigerne så temmelig overraskede og skuffede ud over, at det var 51-årige Andersen, som var fyren, de kunne date. Andersen smilee omvendt over hele ansigtet.

Herefter fulgte flere sjove scener, hvor danskeren var på dates med kvinderne. Blandt andet en scene, hvor Morten Andersen fortalte en temmelig ligeglad kvinde om "ekstra point". Det fik kvinden til at spørge, om de ikke kunne snakke noget andet.

Jo, sagde Andersen og begyndte at tale om hans yndlings-tv-show fra Danmark. I den forbindelse fortalte han om en scene i showet og spurgte retorisk sin date:
– Og ved du, hvad hun sagde? Rødgrød med fløde!, sagde han på dansk.

Herefter sluttede reklamen med Andersen, NFL Network vendte tilbage til studiet i Los Angeles, og Rich Eisen sagde øjeblikkeligt anerkendende "Morten Andersen!!!", mens eksperterne på NFL Network, NFL-legenderne Marshall Faulk, Kurt Warner, Michael Irvin og Warren Sapp samt den tidligere træner Steve Mariucci, alle klappede.

Morten Andersen trådte officielt tilbage i 2008. Han har for mange år siden lavet tv i blandt andet New Orleans.

Se den fiktive reklame her: http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/09000d5d825c9a56/Who-wants-to-date-an-NFL-player 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *