Redskins-eksperter: Et godt hold for Andreas Knappe

Washington Redskins er et rigtigt godt sted at udvikle sig for Andreas Knappe. Det fortæller en journalist, der følger holdet dagligt, til Draftday.dk.

Master Tesfatsion, der dækker holdet for The Washington Post, fortæller, at Knappe, der mandag blev signet af Redskins til holdets practice squad, skal trænes dagligt af legendariske Bill Callahan, der også har trænet Cowboys’ angrebslinje og ført Raiders i Super Bowl i 2002 som head coach. Det kan næsten ikke være bedre for danskerens udvikling, lyder det fra både ham og hans kollegaer.
– Han er måske NFLs bedste offensive line coach. Det er en god position for ham (Knappe, red.), fortæller han til Draftday.dk mandag aften, efter at nyheden brød om, at Redskins har signet danskeren.

Samme vurdering har John Keim fra ESPN, der også dækker holdet på daglig basis.
– Det er værd at huske på, at de har én af de bedste offensive line coaches i NFL i Bill Callahan. Han er god til at udvikle spillere. Hvis han (Knappe, red.) kan holde sig i truppen i noget tid, vil det hjælpe, så længe han er villig til at lære. Callahan vil coache dem hårdt, fortæller John Keim til Draftday.dk.

Bill Callahan coacher her Trent Williams. FOTO: Keith Allison, Wikimedia Commons

Master Tesfatsion vurderer, at Redskins især har været fascineret af Knappes størrelse – han måler 6 fod 8 inches og vejer 325 pund.
– Jeg tror, at hans størrelse har appeleret til dem. Den er sammenlignelig med den største spiller på holdet, offensive tackle Ty Nsekhe, der måler 6 fod 8 inches og vejer 338 pund, forklarer han.

LÆS: Stolt Andreas Knappe: Det er super fedt!

Andreas Knappe kan nu potentielt få mange måneder til at udvikle sig i Redskins’ træningstrup, og holdet er kendt for at være dygtigt til at udvikle egne spillere, fortæller J.P. Finlay fra NBC Sports Washington til Draftday.dk.
– De har haft flere skader på offensive tackle-positionen, og de kan godt lide at udvikle unge spillere. Det fungerede med offensive tackle Ty Nsekhe, der lige nu er skadet. Bill Callahan er en stærk offensive line coach og god til at udvikle talenter, skriver han til Draftday.dk i en mail.

John Keim vurderer dog over for Draftday.dk, at Redskins allerede er godt besat på positionen i den aktive 53 mand-trup i form af Trent Williams, Morgan Moses, Ty Nsekhe, T.J. Clemmings og Tyler Catalina, selvom et par af dem er skadede p.t.
– Men de leder altid efter spillere, de kan udvikle. Og på grund af hans størrelse er det ikke svært at forstå, at de er interesseret i at se, om han kan fungere i NFL, forklarer han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *