Rasende Rodgers: NFL ødelægger kampene

Green Bays quarterback og NFLs regerende MVP, Aaron Rodgers, er stadig fortørnet og frustreret over natten til tirsdagens skandalekamp mod Seattle, hvor Green Bay tabte på et kontroversielt touchdown til allersidst.

Men tirsdag aften i et interview med ESPN Milwaukee lagde han ud med at sige undskyld.
– Jeg må gøre noget som NFL, ikke vil gøre. Og det er at undskylde overfor vores fans, sagde han.

Rodgers siger undskyld, fordi fans ifølge ham betaler penge for et produkt, der bliver spoleret af dommere, der har en direkte indvirkning på kampene.
– De betaler mange penge for at se os. Og kampene bliver ødelagt af NFL, der åbenlyst tænker mere på at spare nogle penge, sagde Rodgers.

Han ønsker ikke at svare på, om han med sin svada nu kan se frem til en bøde fra NFL.

Rodgers køber ikke argumenterne for, at der skulle være touchdown til Seattle, og han peger på, at dommerne slet ikke kommunikerede, da Seattles Golden Tate scorede touchdown, selvom det så ud til, at Packers’ M.D. Jennings lavede en interception.
– NFL gambler med nogle lavererangerede dommere, forklarer han og peger på, at det ikke er college-dommere fra de bedste rækker, men endnu svagere dommere, som dømmer netop nu.

I et interviewet bruger Aaron Rodgers flere minutter på at forklare, hvorfor dommerne tog helt fejl, da Tate fik tilkendt det afgørende touchdown.
– Kampene er kommet ud af kontrol, lyder det fra ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *