Philip Daniels forsvarer Gregg Williams

Den tidligere Washington Redskins-spiller og nuværende director of player development, Philip Daniels, forsvarede fredag sin tidligere defensive koordinator Gregg Williams.

Williams blev fredag afsløret i at have stået bag et ulovligt belønningssystem for forsvarspræstationer hos New Orleans Saints, og tidligere Redskins-spillere sagde fredag til Washington Post, at Williams brugte et lignende system i sin tid som koordinator hos Washington.

Men ifølge Daniels bliver der tegnet et forkert billede af Williams, når der lægges vægt på, at Williams opfordrede sine spillere til at skade modstandernes profiler.

Daniels forklarede, at Williams startede systemet op ved at give spillere bøder for at komme for sent til møder og træning, og i stedet for at putte pengene i egen lomme, så udbetalte han pengene til de spillere, der havde leveret en god indsats under træning eller kamp.

– Jeg mener, det er en forkert måde, de forsøger at tegne (Williams). Han fortalte os aldrig, at vi skulle gå på banen for at brække nakken eller benet på en spiller. Det var alt sammen inden for konteksten af god football, sagde Philip Daniels ifølge Washington Post.

Daniels konstaterede dog, at Williams’ system motiverede spillerne til at spille mere fysisk.

– Sean Taylor tjente en masse penge, sagde Daniels om sin tidligere holdkammerat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *