Peter King til Draftday.dk: Tillykke til Morten og Danmark

Det var fortjent, at danske Morten Andersen omsider blev valgt ind i Pro Football Hall of Fame. Det fortæller én af de mest anerkendte NFL-journalister i USA, Peter King fra The MMQB, til Draftday.dk

King var selv én af de 48 vælgere, der på et møde hele lørdagen i Houston stemte Andersen ind i det fornemme selskab.
– Jeg er virkelig glad på Mortens vegne. Han er én af de bedste kickere i NFL-historien, og han er uden tvivl den kicker, der har opnået mest af dem, der har spillet. Det var kun retfærdigt, at Morten blev valgt ind, siger Peter King, da Draftday.dk fanger ham natten til søndag – en halv time efter, at nyheden om Andersens indtræden er breaket.

Ifølge King var der især Andersens rekord som den mest scorende i NFLs historie, der hjalp ham.
– Faktum er bare, at han har scoret flere point end nogen anden spiller i historen og fortjener at blive udødeliggjort, fortæller Peter King til Draftday.dk.

Omvendt var der ifølge King vælgere, der så det som et issue, at Andersen gennem karrieren kun havde ramt plet på 79,7 procent af alle field goal-forsøg – kun 51. bedst gennem tiderne.
– Mange sparkere er i dag så præcist-sparkende, forklarer King.

Men samtidig opfører Andersen – med Kings ord – sig “anstændigt” og med “klasse”, og han har stadig forbindelser til NFL, hvilket også var et positivt argument for at vælge ham ind.

Peter King fortæller, at han godt kan forstå, hvis det er en “stor begivenhed for Morten Andersen og Danmark”. Og King, der er kendt som en øl-connoisseur, fortæller, at han lørdag aften, amerikansk tid, vil hylde Andersen og de danske NFL-fans på en hel særlig måde.
– Tillykke. Jeg løfter i aften en Carlsberg i en hyldest til Andersen og jeres land.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *