Patriots anklager Colts for bold-snyd

Som en del af New England Patriots’ website-modangreb på Ted Wells-rapport, der blev offentliggjort torsdag, hævder holdet, at flere andre NFL-hold har snydt med bolde.

Patriots anklager blandt andet Indianapolis Colts for snyd. Det sker i et brev, som Patriots fortæller, at holdet afleverede til Ted Wells, der undersøgte og skrev rapporten om Patriots’ snyd med bolde i AFC-finalen, som holdet nu er dømt for. Dengang var det netop Colts, der indledte sagen.
– Beviser viste også, at Indianapolis’ bolddrenge i en tidligere sæson blev set af Jacksonvilles folk, mens de havde nåle under deres lange ærmer, skriver Patriots på websitet.

En nål bruges til at lette trykket i en bold, som Patriots netop er blevet dømt for at gøre i AFC-finalen – og i en periode før det. 

Samtidig har holdet også afleveret information til Ted Wells om en episode i 2014, hvor Panthers og Vikings blev taget i at varme boldene op på sidelinjen – på en kold dag. Begge hold slap med en advarsel, men Patriots bringer altså sagen frem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *