Parcells: Jeg overvejer trænerjobbet hos Saints

Bill Parcells mener selv, at han ville være en “hykler”, hvis han ikke overvejede jobbet som cheftræner hos New Orleans Saints.

Saints’ head coach Sean Payton har i denne uge bekræftet, at han har spurgt NFL-legenden, om han i en alder af 70 år vil tage overfor sin ven, Payton, mens Saints-træneren i 2012 er i karantæne. Payton er i karantæne for sin rolle i Bountygate-skandalen.

Og Parcells siger nu til ESPN, at det ville være “hyklerisk” ikke at overveje muligheden.
– Hvis muligheden opstår, tænker jeg på det, og lige nu er jeg i en proces, hvor jeg ikke ved, om det bliver en mulighed. Sean er blevet en kær, kær ven. Jeg forsøger at være en ven, sagde Parcells onsdag.

Payton og Parcells kender hinanden fra tiden i Dallas, hvor Parcells fra 2003 til 2006 var head coach, mens Payton var assistent. Tidligere har Parcells vundet to Super Bowls med New York Giants og var senest vice president of football operations hos Miami Dolphins.
– Hvis han (Payton) har brug for mig, og ejeren og general manageren har det på samme måde, ville jeg være en hykler ikke at overveje det, siger Parcells.

Han peger på, at trænerlegender som Chuck Noll og Tom Landry hjalp ham. Nu skal han føre arven videre til Sean Payton.

Bill Parcells siger, at der både er folk, der mener, at han skal tage jobbet, hvis han får det endelig tilbudt, mens andre tvivler på det fornuftige i det.

Samtidig siger han, at der stadig er ting, der skal falde på plads, før han endelig har en beslutning. Han spillede tirsdag golf med Saints’ general manager Mickey Loomis i forsøget på at lære Loomis bedre at kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *