Optakt: Når Ravens har bolden…

RAVENS’ KICKERS VS 49ERS’ RETURNERS
Baltimore Ravens har NFLs bedste special teams under ledelse af koordinator Jerry Rosburg, og kicker Justin Tucker er en stor årsag til det.

Rookien fra Texas spillede på et Pro Bowl-niveau i hans første sæson i NFL, hvor han ramte plet på 30 af 33 field goal-forsøg inklusiv alle fra 50 yards eller mere. Han har sendt 13 af de seneste 14 spark mellem stængerne, og han virker trods sine blot 23 år og uerfaring som en meget, meget mentalt stærk kicker, som ikke vil blive påvirket synderligt af nerver, hvis han skal afgøre Super Bowl på et spark til allersidst.

Tucker sparker hårdt til bolden, og det resulterede i den regulære sæson i 49 touchbacks og et modstanderhold, der i gennemsnit skulle indlede angrebsserien helt nede fra 20,1 yard-linjen.

Ted Ginn Jr. har skuffet
I den tredobbelte Pro Bowler Brendon Ayanbadejo (13 special teams-tacklinger), Anthony Allen (ni tacklinger), Sean Considine og Jamed Ihedigbo har Ravens nogle stærke special teamere, der kommer hurtigt frem til Tuckers dybe, høje kickoffs (en hangtime af op mod 4,40 sekunder).

Rookien LaMichael James har erstattet underpræsterende Ginn Jr. som kickoff returner. James har i gennemsnit skaffet flotte 29 yards pr. return, og hans længste returnering har været en 62-yarder. Med sin evne til at ”drible” sig vej gennem en special teams-opdækning kan James hver eneste gang lave det store spil, og han har givet 49ers’ kickoff-return-enned et boost.

Baltimores punter Sam Koch er solid, laver få fejl, men er ikke samme våben som 49ers’ punter Andy Lee. Men Ravens har tilladt fjerdefærrest yards pr. punt, og igen er det special teamere som punt gunner Corey Graham, der gør en forskel. Ted Ginn Jr. returnerer punts for 49ers – for et solidt gennemsnit af 10,2 yards pr. returnering i den regulære sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *