Officielt: Tom Brady appellerer karantæne

New England Patriots’ quarterback Tom Brady har nu officielt appelleret den karantæne på fire spilledage, han har fået i “Deflategate”.

Det er spillerforeningen NFLPA, der skal repræsentere Brady, og de har i deres appel bedt om at få en uafhængig og neutral voldgiftsdommer til at høre appellen.

–  Når man ser på NFL’s historie af inkonsekvens, vilkårlige afgørelser i disciplinærsager, er det kun rimeligt at en neutral, voldgiftsdommer skal tage stilling til appellen, skriver NFLPA i en pressemeddelelse.

NFLPA pointerer, at hvis Ted Wells og NFL mener, at beviserne i rapporten er “direkte” og “belastende”, så bør de være sikre nok til at kunne fremlægge deres sag for en uafhængig person.

Ifølge overenskomsten kan NFL kommissær Roger Goodell selv høre appellen eller udpege en anden til at gøre det.

Brady vil blive repræsenteret af advokaten Jeffrey Kessler, der blandt andet kørte appelsagen for New Orleans Saints’ spillere Jonathan Vilma, Will Smith, Anthony Hargrove og Scott Fujita i forbindelse med “Bountygate”.

Vilma fik annulleret en karantæne på ét år, mens Smith, Hargrove og Fujitas karantæner på fire, otte og tre spilledage også blev annulleret.

Det forventes, at appellen vil blive hørt en gang i løbet af juni.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *