Ny, kæmpe nedtur for Andreas Knappe

Ny, kæmpe nedtur for danske Andreas Knappe i kampen om at blive en del af Atlanta Falcons’ sæsontrup.

Natten til søndag var danskeren kun på banen på sølle to spil i holdets 24-14-nederlag til Arizona Cardinals i preseason-kampen på hjemmebane på det nye, store Mercedes-Benz Stadium, der første gang blev taget i brug mod Cardinals.

Og Knappe kom endda første gang på banen som højre tackle med sølle 3,35 minutter tilbage af kampen, da Falcons var bagud med 24-6. På det spil, hvor han dækkede sin mand fint, scorede holdkammeraten Josh Magee på et 57 yard-screen pass, og efterfølgende dækkede Knappe på en succesrig “two point conversion”. Herefter kørte Cardinals resten af tiden af uret, og så var der ikke mere spilletid til Knappe.

Andreas Knappe var reelt kun fjerdevalg som højre tackle efter Ryan Schraeder, Kevin Graf og D.J. Tialavea, der tog over for Graf med godt fem minutter tilbage af 3. quarter. Graf havde selv afløst starter Ryan Schraeder først i 3. quarter. En anden konkurrent til jobbet som “swing tackle” – Daniel Brunskill – spillede stort set hele anden halvleg som venstre tackle, inden han på det spil, hvor Knappe kom på banen, blev afløst af Will Freeman.

Den nærmest ikke-eksisterende spilletid til Knappe kom efter de første to preseason-kampe, hvor han oven i købet kun havde været på banen på i alt 20 spil.

Derfor synes det nu nærmest urealistisk, at Andreas Knappe her og nu får en plads i Falcons’ sæsontrup, ligesom det næstbedste – en plads på practice squad – også synes mere fjern nu, når Falcons-ledelsen er så lidt interesseret i at se ham an i kampe. Ikke mindst fordi konkurrenterne nu har fået markant mere spilletid i de første tre preseason-kampe sammenlignet med Andreas Knappe.

Falcons’ sidste preseason-kamp er på torsdag hjemme mod Jacksonville Jaguars. Holdet skal senest den 2. september klokken 22, dansk tid, trimme truppen fra 90 til 53 spillere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *