Ny chance! Andreas Knappe skal til tryout hos NFL-hold

Danske Andreas Knappe får nu en ny chance for at komme tilbage i NFL.

Den store offensive tackle, der har været arbejdsløs, siden Atlanta Falcons fyrede ham forrige fredag, skal mandag vise sig frem ved en tryout hos Indianapolis Colts.

Det erfarer Draftday.dk.

Under tryouts skal en spiller typisk gennemgå en fysisk test, han skal vise sig frem i en række positionsøvelser, og han bliver interviewet af ledende skikkelser hos holdet. Altsammen i håbet om at få en kontrakt med holdet. Der er dog kutyme for, at NFL-hold om tirsdagen, hvor resten af holdet har fri, tester flere spillere i tryouts, men Knappes tryout foregår altså mandag.

Colts kan, hvis Knappe leverer en overbevisende præstation, vælge enten at signe ham til holdets 53 mand-trup eller til holdets practice squad. I begge tilfælde vil det kræve, at en spiller bliver fjernet fra den pågældende trup. En tredje mulighed er, at Colts ganske enkelt blot vil se Knappe an i tilfælde af, at holdet senere har brug for en offensive tackle. Så kommer Knappe på den såkaldte “ready list” – en liste over de spillere, der står forrest i køen, og som Colts-ledelsen er fortrolig med at signe, hvis der opstår et behov.

Colts var ifølge Draftday.dk’s oplysninger et af de hold, der også viste interesse for danskeren inden draften, hvor repræsentanter fra Colts ringede til Knappe.

I sidste uge kunne Draftday.dk fortælle, at 8 til 10 hold har kontaktet Andreas Knappe, efter at han blev fyret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *