NFL vil have fat i Bountygate-optagelser

Fillmageren Sean Pamphilon blev fredag kontaktet fire gange af folk fra NFL, der opfordrede ham til at udlevere de kontroversielle optagelser, der afslører ex-Saints-koordinatoren Gregg Williams i opfordre sine spillere til at skade modstanderens spillere.

Det fortæller fillmageren til Yahoo! Sports.

Pamphilon lavede optagelserne forud for januar-slutspilskampen mellem Saints og 49ers, fordi han havde adgang til et forsvarsmøde aftenen før kampen i forbindelse med hans optagelser til en film om den ALS-ramte ex-Saints-spiller Steve Gleason.

Under mødet sagde den nu suspenderede, tidligere Saints-koordinator, Gregg Williams, at hans spillere skulle forsøge at skade korsbåndet på 49ers’ wide receiver Michael Crabtree og ramme 49ers’ Kyle Williams for at se, om Williams stadig var påvirket af efterveerne fra en række hjernerystelser.

Optagelserne blev siden lækket til Yahoo! Sports og har forarget NFL-verdenen, og nu vil NFL altså have dem. Det er uvist, om Pamphilon vil udlevere dem.

Flere trænere og ledere hos Saints har allerede fået karantæner i sagen. En række spillere venter fortsat på domme for deres roller i skandalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *