NFL på dansk tv uden Claus Elming?

NFL på dansk tv uden NFLming. Det kan blive fremtiden inden længe.

Eb.dk fortæller nemlig, at den danske NFL-ekspert fra TV 2 SPORT overvejer sin fremtid, efter at han og de andre ansatte på TV 2 SPORT onsdag fik besked om, at 25 af 45 ansatte skal fyres. Det sker fordi, at Modern Time Group har overtaget TV 2s aktieandel i firmaet, som nu skal rationaliseres.

Claus Elming har fået besked om, at han ikke bliver fyret, men han kan ikke længere fortsætte som vært for “Vild med Dans” på TV 2, hvis han vil lave NFL. Derfor skal han reelt vælge mellem NFL og TV 2.
– Der er ikke andet at sige, end at valget er lidt på min side nu. Jeg har fået at vide, at der er plads til mig i NFL-regi. Det var det, samtalen helt konkret gik ud på. Men det vil sige, at jeg så må stoppe på TV 2, hvor jeg laver “Vild med dans” og “Pengene på bordet”, siger Claus Elming til EB.dk.

Elming, der indledte tv-karrieren som NFL-ekspert på TV 3 og siden kom til TV 2/Zulu, siger, at han vil tænke grundigt over situationen.
– Jeg har fået næsten lige så lang tid, som jeg har behov for, til at bestemme mig. Der er også tid til at mødes med TV 2 og TV 3 igen, siger Claus Elming.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *