Legende: Jeg betalte for hits på modstandere

Den legendariske NFL-receiver, Cris Carter, indrømmede tirsdag på ESPN, at han som aktiv spiller satte “priser” på hovedet af spillere, som han ønskede, at hans holdkammerater skulle sætte ud af spillet.

Altså præcist det samme som flere ledere, trænere og spillere hos New Orleans Saints netop er blevet suspenderet for.

Carter fortæller, at han satte en pris på hovedet af en modstander og derved tilbød medspillere penge for med et hit at sætte den spiller ud af spillet. Det skete, hvis Carter selv frygtede, at den modstander forsøgte at ramme Carter så hårdt, at Carter måtte forlade kampen.
– Jeg er skyldig i det. Det er første gang, jeg har indrømmet det – men jeg har sat “priser” på hovedet af spillere, sagde Carter tirdag.

Cris Carter fortæller, at han helt konkret sagde til en medspiller, at der eksempelvis var en linebacker, der var efter Carter.
– Jeg sagde til én af vores guards: Hey, den fyr efter mig!

Carter navngiver den tidligere NFL-linebacker, Bill Romanowski, som en spiller, der – dengang hos Broncos – inden en kamp truede Carter.
– Bill Romanowski sagde inden en kamp, at han ville slå mig ud af spillet under opvarmningen. Han sagde: “Jeg vil stoppe din karriere, Carter!”. Intet problem – jeg satte en pris på hans hoved inden kampen. Jeg beskyttede mig selv. Jeg beskyttede min familie. Det er ligaen, jeg voksede op i, sagde Carter tirsdag til ESPN, hvor han nu selv arbejder som analytiker.

Han siger samtidig, at han slet ikke var den eneste NFL-spiller, der gjorde det.

Cris Carter, der var en All-Pro-receiver hos Minnesota Vikings i 16 sæsoner i NFL, fortæller samtidig, at det dengang som udgangspunkt ikke handlede om at skade en modstander, men om at beskytte sig selv. Det var et forsvar mere end et angreb, hævder han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *