Krystalkuglen 9. spillerunde

Kan Dallas Cowboys ødelægge Atlanta Falcons’ perfekte sæson? Krystalkuglen giver sit bud på det opgør og resten af ugens kampe.

Krystalkuglen efter 8. spillerunde + TNF (seneste runde i parentes)

Straight Up (SU): 73-48 (12-2)
Against the Spread (ATS): 51-70 (5-9)

Cincinnati Bengals – Denver Broncos (-3,5): 24-27
Manning spiller på et ekstremt højt niveau og har ført Broncos til sejr i tre af de fire sidste kampe. Her har Manning kastet 12 touchdowns og har en rating på 127.9 point, og det er svært at se Bengals stoppe Broncos-maskinen. Cincinnati har tabt de seneste tre kampe og taber også den fjerde i træk.

Green Bay Packers (-9,5) – Arizona Cardinals: 27-10
Cardinals startede 4-0 men har siden tabt fire kampe i træk. Senest blev de udstillet af 49ers, og Packers holder trods talrige skader et højere niveau end gæsterne. Rodgers har i de tre seneste sejre kastet 11 touchdowns og ingen interception, og Green Bay vinder uden problemer.

Indianapolis Colts – Miami Dolphins (-2): 23-17
Luck vs. Tannehill. Jeg går med hjemmeholdet mod et Miami-hold, der har tilladt 825 yards de sidste to kampe. Tannehill er desuden en smule skadet og er ikke 100 procent. Lukc viste i sidste uge, at han kan levere, når det brænder på.

Cleveland Browns – Baltimore Ravens (-4): 17-14
Ravens har tilladt flere end 400 yards i to kampe i træk. Løbeforsvaret rangerer som tredje dårligst i NFL og opgiver 142,9 yards pr. kamp. Læg dertil, at quarterback Joe Flacco har en rating på 55,9 på udebane. Upset town: Browns vinder.

Houston Texans (-10,5) – Buffalo Bills: 33-13
Jeg har ikke den store tiltro til, at Bills på noget niveau kan følge med Texans. Arian Foster bør kunne løbe over Bills’ forsvar, der opgiver NFL-værste 176,9 rushing yards pr. kamp. Et af ligaens bedste hold mod et af de mindre gode giver sikker hjemmesejr.

Washington Redskins (-3) – Carolina Panthers: 21-24
Panthers er 1-6 men har tabt fem af de kampe med sammenlagt 18 point. Cam Newton har haft en middelmådig sæson, men han bør kunne udstille et kasteforsvar, der tillader NFL-værste 314,3 yards pr. kamp.

Jacksonville Jaguars – Detroit Lions (-4,5): 17-28
Jaguars har vundet de seneste tre kampe mod Lions, men holdet har også tabt tre hjemmekampe i træk og holder ikke samme offensive niveau. Detroit har skaffet masser af yards men har lavet for mange turnovers i red zone, men så længe de kan undgå det, vinder de sikkert.

Tennessee Titans – Chicago Bears (-3): 17-19
Det bliver formentligt en ganske lige kamp, men Bears’ forsvar er uhyggelig stærkt, og det vil i sidste ende gøre forskellen. Chicagos defensiv har stået for 41 af holdets 185 point, og så gør det mindre, at Jay Cutler og angrebet kun rangerer som ligaens 26. bedste.

Seattle Seahawks (-4) – Minnesota Vikings: 21-17
En kamp mellem to af ligaens bedste running backs i Marshawn Lynch og Adrian Peterson. Begge kommer på hårde opgaver mod dygtige løbeforsvar, så derfor kan meget blive afgjort på quarterback-spil. Her har Seahawks’ Wilson været stærk hjemme (6td, 0int) og Vikings’ Ponder har kastet syv interceptions i de sidste fire kampe. CenturyLink er svær for udehold, så ‘Hawks vinder.

Oakland Raiders (-2) – Tampa Bay Buccaneers: 16-13
To hold der holder nogenlunde samme niveau, og det bør blive en tæt kamp. Jeg går med Raiders, da Bucs er uden den stærke guard Carl Nicks og skal rejse fra øst til vest, hvilket altid er svært. Hjemme vinder Carson Palmer og co. en snæver sejr.

New York Giants (-3) – Pittsburgh Steelers: 33-30
Manning vs. Roethlisberger er mødet mellem to førsterundevalg fra draften i 2004 og begge har to Super Bowl-ringe. Begge er også kendt for at kunne levere på højeste niveau, når mest står på spil, men i en tæt kamp vinder Giants.

Atlanta Falcons (-3,5) – Dallas Cowboys: 27-24
Mange mener, at Falcons er på vej mod første nederlag. Jeg ser det bare ikke ske mod Cowboys. Hjemme i Georgia Dome er Matt Ryan og co. uhyggeligt stærke, og Cowboys laver i øjeblikket for mange fejl. Det bliver sikkert ganske tæk, men Falcons går 8-0 med sejr over Dallas.

New Orleans Saints (-3) – Philadelphia Eagles: 30-28
Saints tillader 30,9 point pr. kamp og NFL-værste 474,7 yards pr. kamp, men alligevel tror jeg, de vinder hjemme over Eagles. I en højt scorende affære vil Brees få tid til at finde sine receivers mod et forsvar, der kun har lavet ni! sacks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *