Krystalkuglen 8. spillerunde

Kan St. Louis Rams slå New England Patriots på Wembley? Krystalkuglen giver sit bud, ligesom du også kan læse, om Philadelphia Eagles, der møder ubesejrede Atlanta Falcons, kan gå 14-0 efter en “bye” under head coach Andy Reid.

Krystalkuglen efter 7. spillerunde + TNF (seneste runde i parentes)

Straight Up (SU): 61-46 (6-7)
Against the Spread (ATS): 46-61 (3-10)

St. Louis Rams – New England Patriots (-7): 28-31
Det kan lige så godt ende med Rams-sejr. Patriots’ forsvar kan ikke stoppe noget som helst, men Brady og co. scorer masser af point og kan opbygge en stor føring.

Tennessee Titans (-3,5) – Indianapolis Colts: 33-17
Colts har ikke vundet på udebane siden 2010 og har tabt begge kampe i denne sæson med samlet 46 point. CJ?K løber over Colts og Hasselbeck klarer resten.

Green Bay Packers (-14,5) – Jacksonville Jaguars: 45-17
14,5 point spread er meget, og det kan sagtens være, at Packers ikke kan klare det. Men helt ærligt er der mindst to touchdowns og lidt mere bedre end Jaguars lige nu.

Cleveland Browns – San Diego Chargers (-3): 24-21
Chargers har tilladt syv passing touchdowns de sidste to uger, og Browns’ angreb er blevet bedre og bedre. Hjemme vinder Cleveland en tæt kamp.

Philadelphia Eagles (-3) – Atlanta Falcons: 21-17
Andy Reid er groteske 13-0 efter en bye som head coach for Eagles. Den nye defensive koordinator, Todd Bowles, vil lukke ned for Matt Ryan og LeSean McCoy vil løbe over et forsvar, der tillader 143,8 yards pr. rushing pr. kamp.

Detroit Lions (-2,5) – Seattle Seahawks: 17-10
NFL-værste fem turnovers i red zone har hæmmet Lions, men Seahawks har været skidt kørende på udebane og fortsætter den trend.

New York Jets (-2,5) – Miami Dolphins: 13-20
Min upset of the week: Dolphins var tæt på at vinde det første indbyrdes opgør og Tannehill er blevet bedre. Miami har haft bye, deres løbeforsvar er stærkt og Joe Philbin har sin gameplan klar.

Chicago Bears (-7,5) – Carolina Panthers: 23-13
Bears’ forsvar har været forrygende i denne sæson, mens Panthers’ offensiv har haltet gevaldigt og kun i to kampe har scoret flere end 14 point. Hjemme på Soldier Field vinder Chicago let.

Pittsburgh Steelers (-4,5) – Washington Redskins: 24-20
Big Ben er 14-1 mod NFC-hold og står over for ligaens værste kasteforsvar, der tillader 328,4 yards pr. kamp. RG3 og co. taber for anden uge i træk til en dobbelt Super Bowl-vinder.

Kansas City Chiefs (-1,5) – Oakland Raiders: 13-20
Raiders har vundet seks kampe i træk på Arrowhead, og Chiefs har tabt mod “the spread” i 10 divisionskampe i træk. Brady Quinn får det svært mod Raiders’ forsvar.

Dallas Cowboys – New York Giants (-2): 23-24
Jerry Jones har lovet sit holds fans, at Cowboys vil give Giants røvfuld. Men Dallas har aldrig slået New Yorkerne på Cowboys Stadium, og Eli Manning og co. er hotte netop nu.

Denver Broncos (-6) – New Orleans Saints: 33-28
Saints har tilladt en NFL-rekord mange yards, og Peyton Manning spiller igen på et højt, højt niveau. Det ligner en sejr til Denver og en punkteret slutspilsdrøm for Saints.

Arizona Cardinals – San Francisco 49ers (-7): 10-13
John Skelton vinder mange kampe, men han vil få det meget svært mod et stærkt 49ers-forsvar. Arizona kan lukke gæsternes angreb ned, men 49ers er det stærkeste hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *