Krystalkuglen 7. spillerunde

Kan Texans rejse sig efter sidste uges nederlag til Packers, og hvem vinder rivalopgøret mellem Patriots og Jets? Få svar her i denne uges Krystalkugle.

Krystalkuglen efter 6. spillerunde + TNF (seneste runde i parentes)

Straight Up (SU): 55-39 (8-5)
Against the Spread (ATS): 43-51 (6-7)

Buffalo Bills (-3) – Tennessee Titans: 33-23
To forsvar der tillader mange point, men Titans har været rigtig skidt kørende på udebane i denne sæson. Selvom Chris Johnson kan løbe over Bills, så kan Spiller og Jackson gøre det samme.

Minnesota Vikings (-7) – Arizona Cardinals: 19-10
Med John Skelton bag center og uden et løbeangreb vil Cardinals få svært ved at bevæge bolden mod Vikings. Vikings har vundet alle kampe hjemme i denne sæson, og det fortsætter.

Indianapolis Colts (-2) – Cleveland Browns: 23-26
Uden Mathis og Freeney får Colts svært ved at lægge pres på Brandon Weeden. Browns fortsætter den opadgående formkurve, og Colts trender den modsatte vej.

Houston Texans (-7) – Baltimore Ravens: 17-23
Jeg mener fortsat, at Texans får mere kredit, end de bør. Ravens er trods skader det bedre hold, og med Terrell Suggs tilbage vinder de også i Houston.

St. Louis Rams – Green Bay Packers (-5): 13-27
Aaron Rodgers i en dome ovenpå en dominerende indsats mod Texans er et skidt udgangspunkt for Rams. Clay Matthews over for Joe Barksdale er endnu værre for hjemmeholdet…

Carolina Panthers – Dallas Cowboys (-2): 20-17
Cam Newton rebounder efter en friuge, hvor Panthers har kunnet få kørt den offensive linje ind. Cowboys får det tredje nederlag i træk.

New York Giants (-6) – Washington Redskins: 30-16
Selvom Redskins er 3-3, så er der klasseforskel på de to hold. Giants’ defensive linje er disciplineret nok til at holde RG3 i lommen og forhindre de store spil.

Tampa Bay Buccaneers – New Orleans Saints (-2): 23-24
Saints vinder for anden uge i træk, men det bliver tæt, og kampen vil først blive afgjort til allersidst. Bucs’ løbeangreb vil kunne kontrollere kampen, men Brees’ kasteangreb vil kunne følge med.

New England Patriots (-10,5) – New York Jets: 33-23
Patriots har tabt tre kampe med sammenlagt fire point, men det bliver ikke spændende mod Jest. Ridley løber over et New York-forsvar, der er uden deres to bedste nose tackles og Revis.

Oakland Raiders (-6) – Jacksonville Jaguars: 27-10
Jaguars skal cross country, og hjemme får Raiders ikke problemer med at slå jaguarerne, der taber for tredje kamp i træk.

Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers (-1): 16-13
Steelers har tabt alle tre udekampe i denne sæson, og holdet er uden deres to bedste running backs og er ramt på den offensive linje. Bengals vinder hjemme.

Chicago Bears (-6,5) – Detroit Lions: 27-24
Bears er et top-3 hold i min bog, og holdet er 5-1 efter en friuge de sidste seks sæsoner. Cutler, Marshall vil gøre det slemme ved Lions’ bageste forsvar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *