Krystalkuglen 6. spillerunde

Krystalkuglen forudser, at et af de ubesejrede hold taber for første gang i denne sæson. Hvem det er, og hvordan resten af sjette spillerunde falder ud, kan du læse lige her.

Krystalkuglen efter 5. spillerunde + TNF (seneste runde i parentes)

Straight Up (SU): 46-34 (11-3)
Against the Spread (ATS): 36-44 (7-7)

Cleveland Browns – Cincinnati Bengals (-2): 27-17
Browns har ikke vundet siden 20. november 2011, men efter 11 nederlag i træk, kommer Weeden og co. tilbage på sporet. Joe Haden er tilbage og holder A.J. Green i skak.

New York Jets (-3) – Indianapolis Colts: 17-13
Colts fik en vigtig sejr over Packers, men ét er hjemme. Noget andet er the Meadowlands mod et Jets-hold med ryggen mod muren. Ryans forsvar gør det svært for rookien Luck.

Tampa Bay Buccaneers (-4) – Kansas City Chiefs: 17-14
Bucs tillader kun 3,2 yards pr. carry og vil bringe otte mand op i boksen for at holde Jamaal Charles i skak. Chiefs’ har tilladt quarterback rating på 103 point i år.

Atlanta Falcons (-9) – Oakland Raiders: 41-21
Storsejr til ligaens bedste hold. Matt Ryan er uhyggelig i Georgia Dome, og Raiders har tilladt 72 point i de sidste to udekampe.

Baltimore Ravens (-3) – Dallas Cowboys: 29-20
Ravens har vundet 13 hjemmekampe i træk og Joe Flacco spiller forrygende på M&T Bank Stadium. Cowboys indleder et brutalt kommende program (BAL,ATL,PHI,NYG) med et nederlag.

Philadelphia Eagles (-3) – Detroit Lions: 23-21
Eagles har været “gode” hjemme i denne sæson og har vundet begge kampe. Det bliver også tre i træk mod et Lions-hold, der ikke rigtigt klikker.

Miami Dolphins (-4,5) – St. Louis Rams: 20-16
I et lige opgør går jeg med Dolphins, der lige nu er rigtig godt kørende. Rams har tabt begge udekampe i denne sæson.

Seattle Seahawks – New England Patriots (-3): 13-23
Det bliver en lige kamp, hvor Patriots trækker fra til sidst. Patriots’ angreb er stærkt kørende, og jeg tror, det bliver afgørende i fjerde quarter.

Arizona Cardinals (-4) – Buffalo Bills: 24-21
Buffalo skal en tur på tværs, og stiller op med et forsvar, der de sidste to kampe har lukket 97 point ind! Cardinals’ forsvar kan lukke ned for Bills’ angreb.

Washington Redskins (-2,5) – Minnesota Vikings: 17-20
Alfred Morris får det svært mod et af ligaens bedste løbeforsvar, og RG3 er næppe helt ovenpå efter sin hjernerystelse. Bag Ponder og Peterson vinder Vikings.

San Francisco 49ers – New York Giants (-6,5): 23-17
Giants skal cross country, og de kampe er altid svære. 49ers får revanche for NFC-slutspilskampen fra sidste år.

Houston Texans (-3) – Green Bay Packers: 23-26
Upset of the week! Texas har mødt Tannehill, Gabbert, Locker, Sanchez i fire af fem sejre, og Aaron Rodgers er en noget anden kaliber. Packers giver Texans første nederlag.

San Diego Chargers (-1) – Denver Broncos: 23-30
Rivers er igen uden venstre tackle Jared Gaither, og det vil være et problem. Manning og Broncos vinde den vigtige divisionskamp mandag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *