Krystalkuglen 5. spillerunde

5. spillerunde byder på mange lige og interessante opgør. Her kan du læse ugens “Krystalkugle” og få et bud på udfaldet af de resterende kampe.
Krystalkuglen efter 4. spillerunde + TNF (seneste runde i parentes)

Straight Up (SU): 35-30 (8-7)
Against the Spread (ATS): 29-36 (6-9)

Washington Redskins – Atlanta Falcons (-3): 24-28
Redskins har det næst dårligste kasteforsvar, og Falcons har snittet over 33,5 point på udebane i denne sæson. Matt Ryan, Roddy White, Julio Jones, Tony Gonzalez er for stor en mundfuld.

Pittsburgh Steelers (-3,5) – Philadelphia Eagles: 16-13
Eagles kunne ligeså godt være 0-4 efter at have vundet tre kampe med to eller færre point. De har lukket 17 point flere ind, end de har scoret, og Steelers får flere nøglespillere tilbage fra skader.

Indianapolis Colts – Green Bay Packers (-7): 17-27
Colts’ forsvar er hullet og har svært ved at stoppe løb og kast. Med Cedric Benson har Packers fået mere balance, og forsvaret bør kunne stoppe Luck og co.

New York Giants (-9,5) – Cleveland Browns: 27-17
Giants har spillet som nat og dag de fire første kampe, men forsvaret synes at have fået styr på deres del. Browns’ angreb vil ikke kunne følge med Eli Mannings offensiv.

Minnesota Vikings (-5,5) – Tennessee Titans: 24-20
Titans’ angreb har i snit haft bolden i færrest minutter af alle hold og tillader den højeste passer rating i ligaen. Vikings vil kunne kontrollere kampen med Adrian Peterson og hjælpe Ponder til en god dag.

Cincinnati Bengals (-3) – Miami Dolphins: 27-20
Dolphins er 1-10 i de sidste 11 kampe afgjort med tre point eller færre, men det er bare et spørgsmål om tid, før de vinder de tætte kampe. Det bliver dog ikke mod Bengals.

Kansas City Chiefs – Baltimore Ravens (-6,5): 10-27
Chiefs har lavet liga værste 15 turnovers i denne sæson, og det har ført til 58 point til modstanderne. Ravens er plus 4 på turnover-kontoen og vil gøre dagen sur for Matt Cassel og co.

Carolina Panthers (-2,5) – Seattle Seahawks: 27-24
Panthers’ løbeforsvar er forfærdeligt og tillader tredje flest yards pr. carry (4,9). Umiddelbart er det et godt udgangspunkt for Seattle, men Panthers’ angreb er gode til at holde på bolden og kører sejren hjem.

Jacksonville Jaguars – Chicago Bears (-5,5): 13-20
Bears tillader kun 17 point og er plus 10 på turnover kontoen trods Jay Cutlers mange fejl. Forsvaret ordner endnu en gang paragrafferne mod Jaguars.

New England Patriots (-6) – Denver Broncos: 34-31
Patriots har det ofte svært ugen efter en storsejr, og det bliver også svært mod Broncos. I sidste ende tror jeg dog, at Bradys angreb er stærkere end Mannings. Det bliver formentligt afgjort på sidste possession…

San Francisco 49ers (-10) – Buffalo Bills: 37-7
Accident waiting to happen! Bills er uden deres startende venstre tackle Cordy Glenn og skal tage turen fra øst til vest. 49ers er rigtig godt kørende i øjeblikket og giver Buffalo en afklapsning.

New Orleans Saints (-3) – San Diego Chargers: 29-23
Det er sjældent et 0-4 hold snitter 27,8 point, men forklaringen skal findes i, at Saints tillader 32,8 point pr. kamp. Chargers’ angreb synes dog i øjeblikket ikke så stærkt som Saints’.

New York Jets – Houston Texans (-8): 3-30
Tjaa, det er godt nok svært at se, hvor Jets’ point skal komme fra. Ingen Santonio Holmes og næppe nogen Stephen Hill og Dustin Keller. Forsvaret? Meget skidt uden Darrelle Revis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *