Krystalkuglen 3. spillerunde

3. spillerunde byder på mange lige og interessante opgør. Her kan du læse ugens “Krystalkugle” og få et bud på udfaldet af de resterende 15 kampe.

Krystalkuglen 3. spillerunde

Krystalkuglen efter 2. spillerunde + TNF (seneste runde i parentes)

Straigth Up (SU): 19-14 (10-6)
Against the Spread (ATS): 14-19 (8-8)

Chicago Bears (-7) – St. Louis Rams: 24-20
Meget i tvivl om denne kamp. De to defensive linjer vil dominere, og Rams har helt sikkert en god chance for at vinde. Tror dog hjemmebanefordelen får betydning.

Dallas Cowboys (-9) – Tampa Bay Buccaneers: 27-24
Bucs’ forsvar tillod 41 point ude mod Giants, og gæsterne har ligaens dårligste kasteforsvar. Romo og co. vil finde yards nok til at sætte de nødvendige point på tavlen.

Minnesota Vikings – San Francisco 49ers (-6,5): 17-23
49ers er startet lige så stærkt, som de sluttede sidste år. Alex Smith laver meget få fejl, og Vikings har ikke offensiv firepower nok til at følge med gæsterne.

Tennessee Titans – Detroit Lions (-3,5): 16-30
Titans er et af de dårligste hold i NFL lige nu. Chris Johnson er en skygge af sig selv, og Jake Locker har ikke lang snor, efter løverne har vundet komfortabelt.

Washington Redskins (-3) – Cincinnati Bengals: 24-20
Redskins er presset uden offensive og defensive nøglespillere, men Bengals’ forsvar er fjerde dårligst i point og tredje dårligst i tilladte yards. Hjemme vinder Redskins den her.

Miami Dolphins – New York Jets (-1): 16-13
En kamp der meget vel kan blive et battle mellem de to kickere. Miamis forsvar rangerer som det 11. bedste i tilladte point og vil kunne holde Jets’ angreb fra fadet.

New Orleans Saints (-9) – Kansas City Chiefs: 33-20
Chiefs har fået en forfærdelig start, og den bliver ikke bedre efter en tur i SuperDome, hvor Saints er opsat på at revanchere sig efter nederlaget i premieren mod Redskins.

Cleveland Browns – Buffalo Bills (-3): 27-24
Brandon Weeden gjorde store fremskridt i sin anden start, og jeg tror på, at Browns kan vinde over Bills. Det er dog en af ugens mange “swing”-kampe, der kan gå begge veje.

Indianapolis Colts (-3) – Jacksonville Jaguars: 26-20
Jaguars tillader 169,5 rushing yards pr. kamp, og det er noget som Donald Brown og Vic Ballard bør kunne udnytte. Bør give Andrew Luck gode arbejdsbetingelser.

Arizona Cardinals – Philadelphia Eagles (-3): 16-13
En meget lige kamp hvor jeg tror, Cardinals’ forsvar vil trække det længste strå. Eagles har lavet ni turnovers i de to første kampe, hvor de i begge har vundet med ét point. Den går ikke længere.

San Diego Chargers (-3) – Atlanta Falcons: 23-21
En af rundens helt store kampe. To rigtig gode angreb står overfor to gode forsvar, og derfor vil det blive en meget lige kamp, hvor hjemmebanefordelen giver plusser til Chargers.

Denver Broncos – Houston Texans (-1,5): 21-26
Peyton Manning er bare ikke sit “gamle jeg”. Houstons forsvar er derimod lige så skræmmende, som det var sidste år, og Texans trækker sig derfor ud af Colorado med sæsonens tredje sejr.

Oakland Raiders – Pittsburgh Steelers (-3,5): 13-24
Raiders’ angreb har svært ved at justere til det nye koncept, mens Steelers synes at være tilbage på sporet. I mine øjne er der talentmæssig klasseforskel mellem de to hold.

Baltimore Ravens (-2) – New England Patriots: 23-20
En reprise af sidste års AFC-finale, hvor Ravens missede flere chancer for at nå i Super Bowl. Hjemme er Ravens opsat på revanche, og det får de med en snæver sejr.

Seattle Seahawks – Green Bay Packers (-3): 26-23
Ligesom jeg troede på Seahawks mod Cowboys, tror jeg på dem mod Packers. Det er svært at spille i Seattle, og hjemmeholdets forsvar vil sætte en stopper for Aaron Rodgers’ offensiv.

Husk du er meget velkommen til at kommentere på mine analyser eller smide mig en tweet @JacobNoertov.

Kan du lide artiklen? Del den gerne med andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *