Krystalkuglen 2014: 9. spillerunde

Krystalkuglen ligger på en træfsikkerhed på 64,4 procent, og her er ugens bud på rundens kampe.

8. spillerunde: 10-5
Efter 8 spillerunder:
 78-43 (64,4%)

Carolina Panthers – New Orleans Saints: 27-21
Saints er favoritter, men de har det ofte svært ude og er 0-4 væk fra Superdome. Panthers har været svingende hjemme, men på en kort uge slår de Saints.

Cleveland Browns – Tampa Bay Buccaneers: 17-20
Bucs har haft en friuge og har justeret nogle ting. Browns imponerede ikke mod de sejrsløse Raiders og er uden tight end Jordan Cameron, så jeg går med en overraskelse.

Dallas Cowboys – Arizona Cardinals: 24-30
Meget afhænger af, om Tony Romo spiller. Hvis han gør, så kan Cowboys vinde opgøret, men jeg har fidus til, at Cardinals’ angreb er for stærkt. Dallas er ramt på forsvaret.

Houston Texans – Philadelphia Eagles: 23-21
Eagles er 12-3 siden Nick Foles blev permanent starter, men de får det svært i Houston. Texans’ front seven er virkelig stærk, og Eagles er ramt på den offensive linje. Jeg går med Texans.

Kansas City Chiefs – New York Jets: 27-13
Jets starter Mike Vick, men det gør ingen forskel. Vick har stået for et hav af turnovers de sidste sæsoner, og Chiefs er altid svære hjemme på Arrowhead.

Cincinnati Bengals – Jacksonville Jaguars: 24-14
Bengals vil være uden et par profiler på forsvaret, og Gio Bernard risikerer også at misse opgøret. Men Bengals er stadig for stærke for et turnover-ramt Jaguars-hold.

Miami Dolphins – San Diego Chargers: 24-21
Chargers skal hele vejen østpå, og det er altid svært. Kvalitetsmæssigt har San Diego taget et dyk de sidste uger, så jeg tror på delfinerne. I øvrigt har Chargers ikke vundet i Miami siden “The Epic i Miami”, som du kan læse om her.

Minnesota Vikings – Washington Redskins: 20-10
RG3 er formentligt tilbage i startopstillingen, men jeg regner ikke med, at det gør Redskins bedre. I mine øjne en kamp mellem to middelmådige hold, og her går jeg med hjemmeholdet.

San Francisco 49ers – St. Louis Rams: 32-13
Rams er totalt ramt alle steder og har flere profiler på IR, senest Jake Long og Brian Quick. 49ers er først nu ved at få deres skadede spillere tilbage, så det bliver en let sejr til 49ers.

New England Patriots – Denver Broncos: 23-20
De her kampe kan gå hvilken vej, det skal være. Men hjemme på Gillette er Patriots 6-2 mod Manning, der ydermere er 8-11 i kampe under 40 fahrenheit. Det bliver koldt i Boston og måske slud, så jeg tror på patrioterne.

Seattle Seahawks – Oakland Raiders: 24-13
Seattle har ikke samme styrke som sidste år, men Raiders bør være en walk-over. Gæsterne er 0-7, og rookie quarterback Derek Carr kommer på en hård opgave. Mon ikke Lynch løber kampen hjem for Seahawks…

Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens: 31-23
Ravens er uden deres bedste cornerback i Jimmy Smith, og Big Ben er først lige ved at få gang i angrebet. Det bliver næppet til 500+ yards igen, men jeg regner med, at Steelers sætter masser af point på tavlen, og at Flacco og co. ikke kan følge med.

New York Giants – Indianapolis Colts: 21-34
Giants har haft en friuge, men det løser næppe deres problemer med den offensive linje og på running back. Offensivt har de bare ikke at nok til at hamle op med Andrew Lucks stærke angreb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *