Krystalkuglen 2014: 8. spillerunde

Krystalkuglen ramte igen solidt i den sidste runde, så her er bud på denne uges kampe.

7. spillerunde: 11-4
Efter 7 spillerunder:
 68-38

Denver Broncos – San Diego Chargers: 31-23
Sidste år spillede Chargers “keep away” i to kampe mod Broncos, men det ser jeg ikke ske denne gang. Denvers forsvar er stærkere, og Rivers vil ikke kunne følge med Manning og co.

Atlanta Falcons – Detroit Lions (i London): 14-17
Falcons’ offensive linje er helt skidt, og Lions har ligaens bedste forsvar. Det bliver sikkert tæt, men jeg har ikke stor tiltro til Falcons lige nu – og de spiller “hjemme” i London.

Kansas City Chiefs – St. Louis Rams: 23-17
Ja, Rams slog Seahawks, men Chiefs slog Chargers ude. Kansas City er det bedre hold, og hjemme på Arrowhead vinder de over et Rams-hold, der tillader 145 yards rushing pr. kamp.

Tennessee Titans – Houston Texans: 13-16
Texans’ forsvar er ikke så godt, som det får kredit for, men rookie quarterback Zach Mettenberger vil være overmatched. J.J. Watt, Whitney Mercilus og Jadeveon Clowney… enough said!

Tampa Bay Buccaneers – Minnesota Vikings: 20-13
Bucs har haft en friuge til at tænke over tingene, og det har de forhåbentligt gjort. Forsvaret bør være justeret til at tage hånd om rookie Teddy Bridgewater.

Carolina Panthers – Seattle Seahawks: 13-20
Panthers har tilladt 34,8 point i snit de sidste fem kampe, og deres forsvar er virkelig skidt. Seahawks har de playmakers, der skal til for at sætte Carolinas defensiv skakmat.

Cincinnati Bengals – Baltimore Ravens: 19-16
Uha, den er svær, men jeg går med Bengals, selvom de har været forfærdelige de sidste uger. A.J. Green er tilbage, og det betyder alverden for angrebet. 

Jacksonville Jaguars – Miami Dolphins: 23-21
Jeg tror Jaguars kører videre med sejr nummer to. Dolphins vandt godt nok ude over Bears, men jeg ser dem ikke som et stabilt hold, der kan vinde uge efter uge.

New England Patriots – Chicago Bears: 37-23
Bears er desperate, og det er altid farligt. Men på Gillette taber Patriots sjældent, og deres angreb kører lige nu så godt, at Bears dårlige forsvar får store problemer.

New York Jets – Buffalo Bills: 17-14
Jets har været tæt ved i flere kampe uden at trække det længste strå. Rex Ryan kan motivere sit hold til at slå divisionsrivalerne fra Bills.

Arizona Cardinals – Philadelphia Eagles: 31-28
Et super opgør, der bør kunne give masser af point. Cardinals’ forsvar er næst dårligst mod kast, men Eagles’ defensiv er heller ikke synderlig stærk. Jeg tror hjemmeholdet vinder en tæt kamp.

Cleveland Browns – Oakland Raiders: 24-16
Browns blev ikke overraskende dukket ude mod Jaguars, men hjemme mod Raiders bør de kunne klare ærterne. Derek Carr får det svært, og Browns kører en sikker sejr hjem.

Pittsburgh Steelers – Indianapolis Colts: 24-27
En af rundens sværeste kampe. Steelers vandt mandag en flot sejr over Texans, men Colts er virkelig stærke lige nu. Jeg tror, Andy Luck kommer til at gøre forskellen og Colts vinder.

New Orleans Saints – Green Bay Packers: 37-34
Saints er nærmest uovervindelige hjemme og har vundet 19 kampe i træk med Sean Payton ved roret. De har desuden vundet 13 prime time hjemmekampe i træk. Jeg kan ikke gå mod de stats…

Dallas Cowboys – Washington Redskins: 31-17
Det kan godt være, at Cowboys’ forsvar ikke er så godt, som man tror. Men det er godt nok til at stoppe Colt McCoy. Kan ikke se, at Cowboys får problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *