Krystalkuglen 2014: 7. spillerunde

Krystalkuglen ramte solidt i den sidste runde, så her er bud på denne uges kampe.

6. spillerunde: 10-5
Efter 6 spillerunder:
 57-34

New England Patriots – New York Jets: 34-10
Patriots’ angreb ser ud til at være tilbage på rette spor. Derfor får Brady og co. ingen problemer med et svagt Jets-hold.

Baltimore Ravens – Atlanta Falcons: 23-13
Begge hold mangler stabilitet, men jeg har set mere fra Ravens end fra Falcons, der til tider kan gå helt ned. Ravens’ pass rush bliver for meget for falkene.

Washington Redskins – Tennessee Titans: 20-16
To middelmådige hold. Redskins har tabt 13 af de sidste 14, og Titans er 2-4 men var heldige med at slå Jaguars. Jeg tror på Redskins, der kan løbe over gæsternes ringe løbeforsvar.

St. Louis Rams – Seattle Seahawks: 13-23
Austin Davis var forfærdelig i anden halvleg mod 49ers, og han får det ikke nemmere mod Seahawks. Mestrene rejser sig og vinder sikkert.

Jacksonville Jaguars – Cleveland Browns: 27-24
Jeg er på nippet til at sige Browns, men jeg går med Jaguars, der har forbedret sig de sidste uger. Blake Bortles får karrierens første sejr.

Indianapolis Colts – Cincinnati Bengals: 33-20
Bengals har tilladt 80 point de sidste to kampe, og det bliver ikke nemmere mod Andrew Luck og co, der vil kaste bolden alle vegne. Bengals mangler desuden igen A.J. Green.

Buffalo Bills – Minnesota Vikings: 17-10
Bills er ikke et rart bekendtskab på Ralph Wilson Stadium, og rookie quarterback Teddy Bridgewater kommer under tungt pres fra Bills’ fremragende defensive linje. Buffalo vinder.

Chicago Bears – Miami Dolphins: 23-16
Bears er 0-2 hjemme på Soldier Field og er -4 få turnoverkontoen, men de vinder mod Miami. Mon ikke Brandon Marshall leverer en god kamp mod sin tidligere arbejdsgiver?

Detroit Lions  – New Orleans Saints: 20-17
Drew Brees er 4-0 mod Lions, men løvernes forsvar er lige nu rigtig stærkt. Jimmy Graham bliver måske klar, men han kommer ikke til at kunne gøre en forskel.

Green Bay Packers – Carolina Panthers: 31-21
Aaron Rodgers er uhyggelig stærk i øjeblikket, og Panthers har tilladt 12 passing touchdown i denne sæson. Jeg tror ikke, at Green Bay får problemer.

San Diego Chargers – Kansas City Chiefs: 27-20
Chiefs har haft en friuge til at tænke over deres gameplan, men Chargers er det bedste hold af de to. Philip Rivers vil udstille en svag Chiefs-secondary.

Oakland Raiders – Arizona Cardinals: 16-23
Carson Palmer viste sidste uge, at han er tilbage, og han spiller bag en i øjeblikket god offensiv linje. Så længe han får tid, så er Cardinals’ angreb for stærkt til Raiders.

Dallas Cowboys – New York Giants: 27-24
Dallas har vundet tre af de sidste fire mod Giants, og vandt begge opgør sidste år. Den offensive linje er stærkt og kan beskytte Romo og skabe huller for Murray. 

Denver Broncos – San Francisco 49ers: 36-26
Peyton Manning jagter Brett Fravres touchdown-rekord, og den får han hjemme mod 49er. Gæsterne er for hårdt ramt på forsvaret til at kunne yde modstand.

Pittsburgh Steelers – Houston Texans: 14-17
Jeg tror på en ny overraskelse af Houston. Deres forsvar er for stærkt til at Steelers’ offensive linje kan passe på Big Ben, der har taget 17 sacks indtil videre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *