Krystalkuglen 2014: 6. spillerunde

Krystalkuglen var superskarp i sidste uge, så lad os se på, hvordan det går i 6. spillerunde.

5. spillerunde: 13-2
Efter 5 spillerunder:
 47-29

Houston Texans – Indianapolis Colts: 20-17
De første fem Thursday Night kampe har været blowouts, men den her tror jeg bliver tæt. Texans vinder fordi deres stærke forsvar formår at sætte Colts’ flossede linje ud af spillet.

Tennessee Titans – Jacksonville Jaguars: 17-13
En kamp mellem to svage hold, og jeg går med hjemmeholdet. Titans satte en megaføring over styr mod Browns, men deres angreb bør kunne score lidt flere point end Jaguars’.

Tampa Bay Buccaneers – Baltimore Ravens: 27-33
Bucs har tilladt 39 point i snit i de sidste tre kampe og rangerer næst dårligst i tilladte point. Ravens udnytter det, selvom jeg tror, at Bucs vil give dem kamp til stregen.

New York Jets – Denver Broncos: 10-34
Jeg kan på ingen måde se, hvordan Jets vinder den her kamp. Broncos er flere klasser bedre, og Manning vil udstillet en svag Jets-secondary.

Minnesota Vikings – Detroit Lions: 16-13
Bridgewater er tilbage, og det hjælper Vikings marginalt. Lions mangler Calvin Johnson og har ikke vist noget, der giver mig grund til at tro, de kan vinde i Minnesota. Så jeg går med vikingerne.

Buffalo Bills – New England Patriots: 17-26
Patriots har det ofte svært i Buffalo, og det bliver en tæt kamp. Jeg tror, Patriots kører videre på bølgen og viser, at de fortsat er det bedste hold i AFC East.

Cincinnati Bengals – Carolina Panthers: 23-20
Run baby, run! Bengals uden flere pass catchers vil løbe bolden igen og igen. Det tror jeg, de får held med og vinder over Panthers.

Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers: 17-10
Steelers vandt knebent med 30-27 i første runde og har vundet 20 af de sidste 22 kampe mod Browns. Denne gang tror jeg, at Cleveland tager sejren. De er “on a roll”.

Miami Dolphins – Green Bay Packers: 17-30
Joe Philbin møder sin tidligere arbejdsgiver, men det bliver ikke et glædeligt gensyn. Packers er det stærkeste hold, så selvom Dolphins har haft en friuge, så vinder Cheeseheads.

Oakland Raiders – San Diego Chargers: 13-23
Raiders vil fokusere mere på løbet og forsøge at kontrollere kampen, men Chargers er pt. så meget bedre, at det ikke gør nogen forskel. San Diego fortsætter sejrsstimen.

Atlanta Falcons – Chicago Bears: 27-20
Falcons har haft en ujævn start, men hjemme i Georgia Dome bør de kunne vinde over Bears, der ligeledes har tabt tre af fem kampe.

Seattle Seahawks – Dallas Cowboys: 31-17
Seahawks er nærmest urørlige på CenturyLink Field, og selvom Dallas har gjort det virkelig godt indtil videre, så bliver de – og DeMarco Murray – lukket ned.

Arizona Cardinals – Washington Redskins: 21-17
Meget afhænger af, om Carson Palmer spiller. Gør han ikke det, får Cardinal det svært bag rookie Logan Thomas, men jeg tror, Palmer spiller. Cardinals og Redskins er meget lige, men Arizona har hjemmebanefordel.

Philadelphia Eagles – New York Giants: 34-31
Jeg glæder mig til den her kamp. Eagles’ forsvar/special teams er virkelig godt i øjeblikket, og Giants’ angreb er begyndt at klikke. Det kan blive en helt tæt affære.

St. Louis Rams – San Francisco 49ers: 16-23
Jeg tror, 49ers vinder den her kamp. Deres forsvar er bedre end forventet, og selvom Rams’ angreb har vist liv under Austin Davis, så kan de ikke hamle op med San Francisco.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *