Krystalkuglen 2014: 5. spillerunde

Så er det blevet tid til at se på, hvordan det kommer til at gå 5. spillerunde.

4. spillerunde: 6-7
Efter 4 spillerunder:
 34-27

Green Bay Packers – Minnesota Vikings: 33-16
Meget tyder på, at Christian Ponder starter i stedet for Teddy Bridgewater, hvilket gør Packers’ vinderchancer endnu større. Aaron Rodgers og co. bør ikke få problemer.

Carolina Panthers – Chicago Bears: 20-17
Panthers har tilladt 75 point i de sidste to kampe, og Bears har vundet de sidste to udekampe. Alligevel tror jeg, at Carolina hjemme kan holde Bears’ nede.

Tennessee Titans – Cleveland Browns: 13-17
Titans’ angreb er virkelig dårligt, og Whisenhunts tropper er blevet nedsablet 34-100 i de sidste tre kampe. Browns har haft en friuge til at forberede sig og vinder i Nashville.

Philadelphia Eagles – St. Louis Rams: 26-14
Chip Kellys offensiv havde store problemer ude mod 49ers, men Rams’ forsvar er en overkommelig opgave. Læg dertil at Austin Davis starter på quarterback. Jeg tror på en sikker Eagles-sejr.

New York Giants – Atlanta Falcons: 31-27
Giants og Eli Manning er endelig ved at finde tonen, mens Falcons har problemer både på den offensive linje og forsvaret. G-Men ordner falkene hjemme.

New Orleans Saints – Tampa Bay Buccaneers: 28-17
To 1-3 hold der kæmper for at holde liv i sæsonen. Saints hjemme i SuperDome er aldrig en nem modstander, og Bucs var heldige med at vinde i Pittsburgh. Brees og Saints vinder den kamp.

Dallas Cowboys – Houston Texans: 27-21
Kampen om Texas! Dallas har overrasket mig, og angrebet fungerer virkelig godt bag DeMarco Murray. Texans’ forsvar er godt, men jeg tror ikke offensiven kan følge med Romo og co.

Detroit Lions – Buffalo Bills: 24-13
Godt nok er Kyle Orton 4-0 mod Lions, men han har blot spillet fire kampe de sidste 2,5 år. Lions er solid favorit, og de har mere at skyde med på både angreb og forsvar.

Indianapolis Colts – Baltimore Ravens: 34-31
Der er lagt op til top angrebsfootball. Colts fører ligaen i point (34 pr. kamp), og Ravens har det sjette bedste angreb. I sådan en dyst der på papiret er meget lige, tror jeg på hjemmeholdet og Andrew Luck.

Jacksonville Jaguars – Pittsburgh Steelers: 24-27
Steelers skuffede mod Bucs, mens Jaguars generelt har skuffet med elendigt forsvarsspil. Blake Bortles har fået lidt liv i angrebet, men jeg tror ikke på ham mod Dick LeBeaus’ zone blitzes.

Denver Broncos – Arizona Cardinals: 34-20
Cardinals er et af de tilbageværende ubesejrede hold, men det er de næppe efter Broncos-kampen. Peyton Manning har haft en ekstra uge til at forberede sig, og det betyder første nederlag til Cards.

San Francisco 49ers – Kansas City Chiefs: 23-16
Chiefs smadrede Patriots i Monday Night, men det var mere et resultat af Patriots’ elendige niveau end Chiefs’ styrke. 49ers kom tilbage på sporet mod Eagles og fortsætter sejrsstimen.

San Diego Chargers – New York Jets: 27-20
Philip Rivers er min MVP lige nu. Jeg tror ikke, at Chargers får problemer mod et Jets-hold, der har quarterback-problemer og skal rejse hele vejen til vestkysten.

New England Patriots – Cincinnati Bengals: 16-28
Normalt ville jeg vælge Patriots hjemme og specielt efter et stort nederlag. Men Patriots er lige nu klasser fra fordums styrke, og Bengals er ubesejret. Patriots sejrsstime hjemme mod AFC-hold falder, og Bengals går 4-0.

Washington Redskins – Seattle Seahawks: 20-24
Kirk Cousins får sin sag for mod Seahawks i Monday Night Football. Godt nok har Redskins haft lang tid til at forberede sig, men Seahawks’ forsvar er i topklasse, og Marshawn Lynch kan kontrollere kampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *