Krystalkuglen 2014: 4. spillerunde

Her er mine bud på, hvordan det kommer til at gå i 4. spillerunde. 

3. spillerunde: 11-5
Efter 3 spillerunder:
 28-20

Washington Redskins – New York Giants: 27-17
Torsdagskampen bliver typisk vundet af hjemmeholdet, og jeg ser lige nu Redskins med Kurt Cousins som noget stærkere end Giants.

Chicago Bears – Green Bay Packers: 24-21
Et af NFL’s største rivalopgør og et virkelig vigtigt i denne runde. Packers er 1-2 og har hårdt brug for en sejr, men som Bears spiller lige nu, er de svære at slå.

Houston Texans – Buffalo Bills: 20-10
Bills fik efter min mening for meget kredit for deres to første sejre, og de får de rigtig svært ude mod Texans’ stærke defensiv.

Indianapolis Colts – Tennessee Titans: 33-17
Colts har sat masser af point på tavlen i de første tre kampe, og det fortsætter de med mod Titans. Ken Whisehunts tropper har problemer på quarterback, selv hvis Locker starter.

Baltimore Ravens – Carolina Panthers: 17-14
Et meget lige opgør hvor forsvarene kommer til at spille en afgørende rolle. Jeg tror, at Ravens trækker det længste strå på grund af hjemmebanefordel.

New York Jets – Detroit Lions: 14-19
Lions har kun tilladt 45 point i de første tre kampe, og selvom angrebet ikke rigtigt har fungeret, så er en stærk defensiv nok til at slå Jets ude.

Pittsburgh Steelers – Tampa Bay Buccaneers: 30-13
Bucs er forfærdelige i øjeblikket, og det gør ingen forskel at Mike Glennon starter. Steelers vil kunne udstille et svagt Tampa Bay-forsvar og vinder let.

Oakland Raiders – Miami Dolphins: 20-17
Opgøret spilles i London, så der er ikke tale om egentlig hjemmebane. Raiders gjorde det dog fremragende mod Patriots i sidste uge, og ser lige nu stærkere ud end Dolphins.

San Diego Chargers – Jacksonville Jaguars: 36-24
Jaguars har lukket hele 119 point ind i de første tre kampe, og det forsvar kan ikke stoppe Philip Rivers og co. Chargers vinder let, men Jaguars’ angreb skal nok levere lidt point.

Minnesota Vikings – Atlanta Falcons: 14-23
Jeg forventer ikke en torsdags-reprise fra Falcons, men mindre kan også gøre det. Teddy Bridgewater starter, og han får det svært mod et opportunistisk Falcons-forsvar.

San Francisco 49ers – Philadelphia Eagles: 24-30
49ers er kollapset de sidste to kampe, og det står skidt til i San Francisco. Eagles er omvendt ubesejret og har stærk moral efter flere comeback-sejre.

Dallas Cowboys – New Orleans Saints: 23-20
Saints er favorit med tre point, men de har tabt to af de første tre kampe. Dallas fik en flot udesejr over Rams, og de fortsætter den gode stime.

Kansas City Chiefs – New England Patriots: 9-17
Ingen af de to holds angreb er syndeligt gode, og Chiefs kommer til at sætte Patriots under pres. Alligevel tror jeg, at gæsterne hiver en spinkel sejr hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *