Krystalkuglen 2014: 14. spillerunde

15 kampe er tilbage på rundes program, og her får du mine bud på, hvordan det går i de kampe.

13. spillerunde: 9-7
Efter 13 spillerunder: 122-70

Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers: 27-24
Big Ben har det normalt ikke supergodt mod Bengals, og Steelers forsvar er virkelig skidt kørende i øjeblikket. Jeg tror på, at Dalton leverer en bounce back-kamp og fører Bengals til sejr.

Washington Redskins – St. Louis Rams: 13-26
Rams’ forsvar er virkelig godt kørende i øjeblikket, og det samme kan man ikke sige om Redskins’ hold. Der er intern uro, Colt McCoy starter på quarterback, og hjemmeholdet må undvære DeSean Jackson til søndagens opgør. Det ligner en udesejr. 

Tennessee Titans – New York Giants: 17-23
Titans blev kørt over af Texans i sidste uge, og de har brug for oprejsning. Jeg tror bare ikke, den kommer mod Giants, der trods syv nederlag i træk vil kunne udfordre Titans’ forsvar. Tennessee har tilladt 88 point de sidste to kampe og taber til Giants.

New Orleans Saints – Carolina Panthers: 35-13
Sidste de to hold mødtes lukkede Saints totalt ned for Cam Newton. Godt nok har New Orleans tabt tre i træk hjemme i Superdome, men de vinder denne kamp let. Defensivt ved de, hvordan de skal stoppe Newton og offensivt har de nok at skyde med.

Minnesota Vikings – New York Jets: 20-10
Jets har vundet syv i træk mod Vikings, men det er svært at tro på, at de vinder søndagens kamp. Jets er 2-10 og har spillet forfærdeligt i det meste af sæsonen, og Vikings har trods ustabile resultater vist en smule fremgang på det seneste.

Miami Dolphins – Baltimore Ravens: 24-20
De to hold kæmper en indædt kamp for en plads i slutspillet, og resultatet kan ende med at få stor betydning. Ravens’ forsvar er uden Haloti Ngata i de næste fire runder, og det giver Miller en god matchup. Samtidig er Baltimores bageste forsvar fortsat ikke særlig godt, så jeg tror, Miami hiver en sejr hjem.

Cleveland Browns – Indianapolis Colts: 17-31
Colts er godt kørende rent offensivt, og Browns bør ikke kunne følge med, når gæsterne første fyrer op for angrebet. Browns starter Brian Hoyer igen, men det er kun et spørgsmål om tid, før Johnny Manziel tager over. Hvis han gør det tidligt mod Colts, kan Browns skabe lidt problemer – men ellers ser jeg det ikke.

Detroit Lions – Tampa Bay Buccaneers: 31-13
Lions har haft en god, lang pause efter Thanksgiving, hvor de endelig fik gang i angrebsmaskinen. Stafford og co. fandt endelig end zone, og det kommer de også til at gøre gentagende gange mod et Bucs-forsvar, der bare ikke er særlig godt.

Jacksonville Jaguars – Houston Texans: 20-17
Jeg har svært ved at forudse denne kamp. Jaguars vandt på mirakuløs vis over Giants, og Texans smadrede Titans, og selvom Houston er favorit med fem point, så tror jeg på hjemmeholdet. Fitzpatrick har vist sig at være “hot/cold”, og jeg tror, han koster dem kampen mod Jaguars.

Denver Broncos – Buffalo Bills: 27-17
Bills har ikke mødt Broncos med Manning ved roret, og de får det umådeligt svært. Broncos er 10-point favorit og har fået gang i løbeangrebet, og det tager noget af presset af Manning. Bills har et frygtindgydende pass rush, men jeg tror bare ikke, de får rigtig mulighed for at bruge det.

Arizona Cardinals – Kansas City Chiefs: 17-20
Cardinals er virkelig hårdt ramt af skader. Palmer er ude, Ellington spiller ikke og Fitzgerald er stærkt tvivlsom og vil blive testet inden kampen. Cardinals har vundet alle seks hjemmekampe i denne sæson, men jeg tror Chiefs’ forsvar er for stærkt til, at Arizona også vinder den 10. kamp i år.

Philadelphia Eagles – Seattle Seahawks: 27-20
Eagles har vundet 10 regulære sæsonkampe i streg på Lincoln Financial Field, og det bliver også den 11. mod Seahawks. Seattle har tilladt 24 eller flere point i tre af deres seks udkampe, og Chip Kellys angreb vil kunne sætte gæsternes normalt stærke forsvar til vægs. “Beast Mode” er Seahawks’ bedste angrebskort, men han får næppe meget at løbe med, hvis Seattle skal spille fra baghjul.

Oakland Raiders – San Francisco 49ers: 17-23
Begge hold blev stærkt ydmyget i sidste runde, hvor Raiders tabte med 0-52 til Rams og 49ers blev kørt over af Seahawks. Spørgsmålet er, hvilket hold der bedst rejser sig. Jeg tror på, at talent vejer tungest, og her er 49ers hands down noget bedre end hjemmeholdet. Når det sagt, så vil det ikke undre mig hvis Raiders vinder.

San Diego Chargers – New England Patriots: 20-27
Patriots tabte en hård kamp til Packers men rejser sig mod Chargers. Godt nok hev San Diego en vild comeback-sejr hjem over Ravens, men jeg ser Patriots’ angreb være noget stærkere end Chargers. Samtidig vil gæsterne kunne lukke ned for hjemmeholdets angrebsvåben som blandt andre Antonio Gates.

Green Bay Packers – Atlanta Falcons: 36-17
Packers er uhyggelige hjemme på Lambeau Field, og denne gang går det ud over Falcons. Aaron Rodgers har ikke kastet interceptions på hjemmebane siden 2012, og hans angreb er næsten umuligt at stoppe. Matt Ryan og co. vandt godt nok i sidste uge over Cardinals, men de taber til Packers.

Chicago Bears – Dallas Cowboys: 27-33
Jeg tror, der er masser af point i den her kamp. De to forsvar lukkede henholdsvis 34 og 33 point ind på Thanksgiving, så det er guf for Cutler og Romo, der ikke er blege for at svinge armen. Samtidig har de to hold virkelig gode running backs, der er i stand til at flytte kæderne. Jeg tror, det hold der laver færrest fejl vinder kampen, og her ser jeg Dallas være en tand skarpere end Chicago.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *