Krystalkuglen 2014: 12. spillerunde

15 kampe er på programmet i denne runde, og her får du mit bud på, hvem der vinder og taber.

11. spillerunde: 7-7
Efter 11 spillerunder:
 103-58 (63,9%)

Oakland Raiders – Kansas City Chiefs: 10-23
Jeg har meget svært ved at tro på, at Raiders vinder en kamp i denne sæson. Chiefs ser stærke ud lige nu, og specielt kører deres forsvar virkelig godt. Derek Carr får det svært mod divisionsrivalerne.

Atlanta Falcons – Cleveland Browns: 17-13
Virkelig svær kamp at forudse. Falcons har spillet hamrende ustabilt, mens Browns har gjort det bedre end forventet og nu får Josh Gordon tilbage. Jeg går alligevel med falkene, for Browns er for hårdt ramt på forsvaret.

Philadelphia Eagles – Tennessee Titans: 33-16
Titans er blevet nedsablet med 48-114 i fire udekampe, og det kommer ikke til at gå meget bedre mod Eagles. Godt nok blev Philly tævet i Green Bay, men hjemme på Lincoln Financial Field får de ikke problemer.

New England Patriots – Detroit Lions: 23-17
Det store slag i kampen kommer til at stå mellem Lions’ defensive linje og Patriots’ offensive ditto. Umiddelbart hælder jeg til, at Suh og co. vinder den dyst, men jeg tror også, at Brady nok skal lave spil nok til, at forsvaret kan vinde kampen for Patriots.

Minnesota Vikings – Green Bay Packers: 13-24
Vikings har snittet blot 15 point i de seneste seks kampe, og jeg har svært ved at se dem hamle op med Packers’ angrebsmaskine. Packers er samtidig NFL-bedste 14+ på turnoverkontoen, så hvis Vikings skal kæmpe fra baghjul vil det koste.

Indianapolis Colts – Jacksonville Jaguars: 34-20
Colts blev sat på plads af Patriots, men de får næppe problemer med Jaguars. Godt nok vil gæsterne forsøge at løbe bolden med Denard Robinson, men over 60 minutter, før gæsterne svært ved at holde Luck nede.

Houston Texans – Cincinnati Bengals: 20-17
Texans fik en sejr med Mallett ved roret, men det var primært løbeangrebet, der klarede ærterne mod Browns. Bengals’ løbeforsvar er omtrent ligeså dårligt som Browns, så selv ikke en ok-spillende Dalton vil kunne hjælpe gæsterne til sejr.

Chicago Bears – Tampa Bay Buccaneers: 27-24
Lovie Smith og Josh McCown er tilbage i Chicago, men nu som gæster. Det er ikke umuligt, at Bucs vinder, men jeg tror, Chicago lige præcis præsterer nok til at hive sejren hjem. Bucs har tilladt flere end 30 point pr. kamp.

Buffalo Bills – New York Jets (i Detroit): 17-21
Det er teknisk set en hjemmekamp for Bills, men praktisk er det på neutral grund pga. snevejret i Buffalo. Og det kommer til at gøre forskellen. Bills har ikke fordele af hjemmebane, og jeg tror, at Jets’ forsvar får held til at stoppe Bills’ angreb.

Seattle Seahawks – Arizona Cardinals: 20-10
Cardinals er det bedste hold i NFC lige nu, men jeg tror ikke på, at de kan slå Seahawks på CenturyLink Field. Godt nok vandt Cardinals dér sidste år, og de har kun tilladt en 100-yards rusher i en kamp i år, men jeg tror alligevel Seahawks er for stærke hjemme.

San Diego Chargers – St. Louis Rams: 17-13
Rivers er ikke helt fit, og han har ikke spillet godt på det sidste. Rams slog Broncos i sidste uge på en stærk defensiv indsats, så måske kunne der vente endnu en overraskelse. Jeg tror dog, at Chargers lige med nød og næppe hiver en sejr i land.

Denver Broncos – Miami Dolphins: 35-17
Broncos er klar til at få revanche fra sidste uges nederlag til Rams, og jeg kunne godt se Dolphins få en ordentlig én på hatten. Godt nok er Dolphins’ forsvar virkelig stærkt mod kast, men jeg tror, Manning og co. sætter fuld tryk på og scorer hurtigt og meget.

San Francisco 49ers – Washington Redskins: 23-13
49ers’ forsvar er efterhånden ved at være i storform trods manglen på flere stjerner, og de er hurtige og atletiske nok til at lukke ned for RG3’s løb. Uden dem har Redskins lige nu ikke meget at byde på, og 49ers vinder let.

New York Giants – Dallas Cowboys: 24-27
Eli Manning er ganske enkelt forfærdeligt spillende lige nu og laver alt for mange fejl. Og det bliver kostbart mod Dallas. Romo har haft ekstra tid til at få hvilet ryggen, og Cowboys er 4-0 på udebane i denne sæson. De vinder i New Jersey.

New Orleans Saints – Baltimore Ravens: 31-28
Jeg tror på rigtig mange points i mandagskampen. Saints hjemme i Superdome er normalt et svært bekendtskab, og Ravens er hårdt ramt på det bageste forsvar. Omvendt kan Flacco og co. sætte point på tavlen, når det kræves. De kan bare ikke helt følge med Saints.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *