Krystalkuglen 2. spillerunde

Kan RG3 og Washington Redskins holde dampen oppe med en sejr ude over St. Louis Rams. Det kan du blandt andet få et bud på i denne uges “Krystalkugle”.

Krystalkuglen 2. spillerunde

Straight up (SU): 10-7
Against the spread (ATS): 6-11

New England Patriots (-13,5) – Arizona Cardinals: 38-10
Patriots’ angrebsmaskine ruller videre, mens forsvaret stopper løbet og giver Kevin Kolb et kedeligt comeback som starter.

Philadelphia Eagles (-3) – Baltimore Ravens: 23-27
Jackson og Maclin er ikke 100 procent, og Vick vil få det svært mod et aggressivt og blitzende Ravens-forsvar. Flacco og Co. scorer nok point til at vinde.

Cincinnati Bengals (-7) – Cleveland Browns: 23-16
Jeg kan ikke se, hvem der kan holde A.J. Green, nu hvor Joe Haden er i karantæne. Bengals kommer på tavlen med sejr over divisionsrival.

Jacksonville Jaguars – Houston Texans (-7): 17-23
Blaine Gabbert gjorde det godt mod Vikings, men han kommer ned på jorden mod Texans’ frygtede 3-4 forsvar. Houston er det bedste hold i divisionen.

Buffalo Bills (-3,0) – Kansas City Chiefs: 33-26
Selvom Chiefs har fået Tamba Hali tilbage og formentligt også Brandon Flowers med, så tror jeg Bills kommer tilbage på rette spor.

Indianapolis Colts – Minnesota Vikings (-3): 23-27
Adrian Peterson løber over, under og igennem ligaens dårligste løbeforsvar, mens Jared Allen hilser Andrew Luck velkommen til NFL.

Carolina Panthers – New Orleans Saints (-2,5): 23-26
Steve Smith er tvivlsom, og Saints har lært lektien og får stoppet Cameron Newton for sæsonens første sejr.

Miami Dolphins – Oakland Raiders (-2): 20-27
To forsvar der ligner hinanden: Dygtige til at stoppe løbet og med en suspekt secondary. Palmers erfaring plus Darren McFadden giver Raiders overtaget.

New York Giants (-7) – Tampa Bay Buccaneers: 17-23
Ugens overraskelse! Bucs’ forsvar er opgraderet, og angrebet bygger på løb med kast dybt i banen. Giants tillod 5,5 yards pr. carry i premieren og har problemer med opdækning.

Seattle Seahawks – Dallas Cowboys (-3): 26-16
Seahawks var et tabt Braylon Edwards-touchdown fra at vinde premieren. Deres stærke løbeforsvar lukker Cowboys ned for sæsonens første sejr.

St. Louis Rams – Washington Redskins (-3): 17-13
Rams’ defensiv gjorde det onde ved Lions’ Matthew Stafford, og RG3 og Redskins uden Pierre Garcon får ikke lov at lege pitch’n’catch for anden uge i træk.

Pittsburgh Steelers – New York Jets (-5,5): 30-13
Jets uden Darrelle Revis er et helt andet forsvar. Antonio Brown overfor Kyle Wilson er en for god matchup, og Big Ben vil kaste New Yorkerne i sænk.

San Diego Chargers (-6,5) – Tennessee Titans: 23-10
Chargers bør ikke få de store problemer med at slå et Titans-hold, hvor Chris Johnson er langt fra fordums styrke og quarterback Jake Locker er småskadet.

San Francisco 49ers (-7) – Detroit Lions: 19-16
Bliver en kamp på field goals. 49ers’ forsvar hører til blandt ligaens bedste, og Lions’ defensiv vil lægge et tungt pres på quarterback Alex Smith.

Atlanta Falcons (-3) – Denver Broncos: 37-31
Ligner en kamp med masser af point. Falcons’ angrebsmaskine strålede mod Chiefs, og Peyton Manning kan til hver en tid følge med. Falcons er dog det stærkeste hold.

Husk du er meget velkommen til at kommentere på mine analyser eller smide mig en tweet @JacobNoertov.

Kan du lide artiklen? Del den gerne med andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *