Krystalkuglen 15. spillerunde

Hvem vinder storkampen mellem Patriots og 49ers, og kan Colts holde liv i drømmen om at vinde AFC South med en sejr over Texans? Læs mere her i ugens Krystalkugle.

Straight Up (SU): 133-79 (11-4 + Thursday Night Football)

Atlanta Falcons – New York Giants: 20-23
Giants spiller deres bedste football sent på sæsonen og har vundet de sidste fire over Falcons.

St. Louis Rams – Minnesota Vikings: 17-10
Rams vil lukke ned for Adrian Peterson, og uden stjernens produktion er Vikings ikke meget værd.

Miami Dolphins – Jacksonville Jaguars: 23-10
Jaguars har tilladt 77 point i deres sidste to udekampe og er elendige på både forsvar og angreb. Det ligner en hjemmesejr i det interne Florida-opgør.

Chicago Bears – Green Bay Packers: 13-29
Bears er ramt af skader på forsvaret, og Packers har vundet to i træk og er 4-0 i NFC North-opgør. Rodgers og co. vinder det vigtige rivalopgør.

Cleveland Browns – Washington Redskins: 23-10
Browns er 5-3 over de sidste otte kampe og fortsætter den gode stime. Forsvaret er for stærkt for Kirk Cousins, og angrebet kan udstille Redskins’ svage pass defense.

Baltimore Ravens – Denver Broncos: 24-30
Ravens’ forsvar er ikke, hvad det har været, og det kan Peyton Manning udnytte. Begge hold vil kunne score point, men Broncos’ angreb er mere potent.

Houston Texans – Indianapolis Colts: 27-20
Houston vil revanchere sig ovenpå afklapsningen i New England. Selvom kasteforsvaret er skidt, så vinder Texans hjemme og sikrer sig AFC South.

New Orleans Saints – Tampa Bay Buccaneers: 38-35
Det lugter af et hav af point. Brees finder formen efter et touchdown og syv interceptions i de sidste to kampe, og Freeman vil kunne kopiere sine karriere bedste 420 yards fra sidste møde.

Arizona Cardinals – Detroit Lions: 14-17
Ryan Lindley starter for Cardinals, men det gør i virkeligheden ingen forskel. Lions vinder, selvom det nok bliver mere spændende en det som udgangspunkt synes.

San Diego Chargers – Carolina Panthers: 20-13
Philip Rivers har fundet en go-to-guy i Danario Alexander, og det kan gøre den store forskel. Chargers følger op på den flotte sejr over Pittsburgh Steelers.

Buffalo Bills – Seattle Seahawks: 13-23
Kampen spilles i Toronto, så Bills har ikke fordel af det hårde, kolde Ralph Wilson Stadium. Seahawks’ forsvar rammer alle cylindre i øjeblikket, og Bills vil få det svært.

Dallas Cowboys – Pittsburgh Steelers: 28-24
Dallas er inde i en god periode og vandt sidste uge en tæt kamp mod Bengals. Hjemme holder Cowboys liv i drømmen om at vinde NFC East, mens Steelers mister et vigtigt slutspilsskridt.

Oakland Raiders – Kansas City Chiefs: 17-7
Trods seks nederlag i træk er Raiders fortsat bedre placeret end Chiefs i AFC West. Og det vil de også være efter sæsonens fjerde sejr.

New England Patriots – San Francisco 49ers: 33-20
I mandags gik det ud over AFCs bedste hold; søndag går det ud over et af NFCs bedste hold. Det er svært at se 49ers stoppe Patriots’ angrebsmaskine.

Tennessee Titans – New York Jets: 23-20
Jets er gået all in på at løbe bolden, men det er ikke nok mod Titans, der hjemme vinder et tæt prime time-opgør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *