Krystalkuglen 14. spillerunde

Kan Detroit vinde i Green Bay for første gang siden 1992? Få Krystalkuglens bud og læs også om resten af rundens kampe.

Krystalkuglen efter 13. spillerunde (seneste runde i parentes)

Straight Up (SU): 121-75 (9-7)

Buffalo Bills – St. Louis Rams: 23-24
Bills’ offensive linje er ramt af skader og Rams’ defensive linje vil lægge et godt pres på Fitzpatrick. Rams vinder en tæt kamp.

Cincinnati Bengals – Dallas Cowboys: 27-20
Bengals fører ligaen i sacks og vil gøre dagen sur for Cowboys. BenJarvus Green-Ellis kan se frem til endnu en stor kamp.

Cleveland Browns – Kansas City Chiefs: 17-10
Browns’ forsvar bør ikke få problemer med at stoppe Chiefs’ angreb. Spørgsmålet er, om de selv kan score nok point til at vinde.

Indianapolis Colts – Tennessee Titans: 28-17
Andrew Luck spiller på et højt niveau og vil blive støttet af et godt løbeangreb. Titans har blot scoret 29 samlede point de sidste to kampe og vil få det svært.

Minnesota Vikings – Chicago Bears: 29-23
Bears’ forsvar er hårdt ramt af skader og Vikings vil gøre klogt i at bruge Adrian Peterson igen og igen. Gør de det, vil de være godt på vej til en hjemmesejr.

Tampa Bay Buccaneers – Philadelphia Eagles: 33-17
Eagles har problemer på mange fronter, og selvom Nick Foles har forbedret sig og Bryce Brown kan trække et stor læs, vil Bucs være for stor en mundfuld.

Washington Redskins – Baltimore Ravens: 20-17
Ravens kunne ikke stoppe 38-årige Charlie Batch, og de vil få sværere ved at stoppe RG3. Redskins vinder og presser på i toppen af NFC East.

Carolina Panthers – Atlanta Falcons: 21-24
Cam Newton spiller på højt niveau i øjeblikket, men Falcons kan med en sejr og lidt hjælp andre steder sikre sig hjemmebanefordel gennem slutspillet – den ekstra motivation gør en forskel.

Jacksonville Jaguars – New York Jets: 13-17
Sanchez får en ny chance, men det hele vil afhænge af, om Jets kan få løbeangrebet til at fungere. Det kan de formentligt mod et hold, der i snit tillader 144 yards rushing pr. kamp.

Pittsburgh Steelers – San Diego Chargers: 23-13
Chargers har næsten intet at spille for og er 0-14 all time i Pittsburgh. En tur fra vest til øst vil tærre på Norv Turners mandskab, der med et nyt nederlag definitivt er uden chance for slutspil.

San Francisco 49ers – Miami Dolphins: 28-20
49ers havde flere chancer for at vinde mod Rams, og i denne uge lader de ikke sejren glide af hænde. Frank Gore, Colin Kaepernick og et stærkt forsvar vil klare paragrafferne.

Seattle Seahawks – Arizona Cardinals: 19-6
John Skelton er tilbage i startopstillingen, men det hjælper næppe Cardinals. Richard Sherman vil skygge Larry Fitzgerald over hele banen, og uden ham har Cardinals ikke meget at byde på.

New York Giants – New Orleans Saints: 33-30
Giants kæmper hårdt for NFC East og holder liv i den titeldrøm med en sejr hjemme over Saints, der omvendt stadig jagter deres spinkle slutspilschance.

Green Bay Packers – Detroit Lions: 27-21
Detroit har ikke vundet i Green Bay siden 1992, og det er svært at se dem vinde søndagens opgør, selvom Packers’ offensive linje kan blive et problem for hjemmeholdet.

New England Patriots – Houston Texans: 38-30
Patriots er 10-1 i deres sidste 11 Monday Night-optrædener og har i snit vundet de kampe med 20 point. Texans har tilladt flere end 350 yards passing i snit de sidste tre uger, og det vil Brady udnytte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *