Krystalkuglen 12. spillerunde

Falcons løber ind i endnu et nederlag, mens et hold der starter deres tredjebedste quarterback vinder på udebane.

Krystalkuglen efter 11. spillerunde + Thanksgiving (seneste runde i parentes)

Straight Up (SU): 104-63 (9-4)
Against the Spread (ATS): 73-92 (5-8)

Tampa Bay Buccaneers (-1) – Atlanta Falcons: 27-24
Bucs har vundet fire i streg og Freeman spiller på højt niveau. Falcons har været i problemer i flere af de sidste mange kampe og taber i Tampa.

Indianapolis Colts (-3) – Buffalo Bills: 29-17
Bills tillader et hav af yards og point, og det er en optimale situation for Colts’ angreb, der både vil kunne løbe og kaste på gæsterne.

Kansas City Chiefs – Denver Broncos (-10,5): 13-30
Broncos (301) har scoret næsten dobbelt så mange point som Chiefs (152), der er 0-5 hjemme og tillader den højeste passer rating i NFL. Sikker Denver-sejr.

Chicago Bears (-6,5) – Minnesota Vikings: 19-10
Bears fik tæv i San Francisco, men Cutler er tilbage, og forsvaret vil tage sig kærligt af Ponder. Peterson kan få en god dag, men det er næppe nok.

Cincinnati Bengals (-9,5) – Oakland Raiders: 32-23
Palmer er tilbage i Cincinnati. Desværre er hans nuværende hold i elendig stand, modsat det hold han forlod, og som med Dalton og A.J. Green i spidsen vil give Raiders en lektion.

Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers (-1): 7-13
Steelers starter Batch og er stadig favorit ude mod Browns takket være ligaens bedste forsvar (i tilladte yards). Defensiven vil hjælpe gæsterne til sejr nummer 23 i 25 opgør mod Browns.

Miami Dolphins – Seattle Seahawks (-2,5): 16-20
Lynch kan løbe på alle hold, og Russell Wilson spiller bedre og bedre. Miami er inde i en mindre god periode, og deres angreb kan ikke matche Seahawks’ forsvar.

Jacksonville Jaguars – Tennessee Titans (-4): 31-28
Jeg tror på “overraskelsen” med Henne bag center hos Jaguars. Jacksonville vil kunne åbne angrebet op mod et Titans-hold, der har tilladt 30+ point i syv af sidste 10 kampe.

San Diego Chargers (-1) – Baltimore Ravens: 23-16
Flacco er normalt skidt kørende på udebane, og en tur fra øst til vest hjælper næppe på det. Ravens scorer 20,2 point færre ude end hjemme, og Chargers kører derfor en sejr hjem.

New Orleans Saints – San Francisco 49ers (-1): 23-26
Kaepernick starter og får æren af ligaens dårligste forsvar, der tillader 462,7 yards pr. kamp og 27,3 point. En ideel situation for det store talent, der får hjælp af et stærkt forsvar.

Arizona Cardinals (-1) – St. Louis Rams: 13-16
Ryan Lindley får en hård, hård velkomst som starter i NFL. Rams’ forsvarslinje vil dominere Cardinals’ offensive ditto, og Rams rejser sig i divisionsopgøret.

New York Giants (-3) – Green Bay Packers: 27-35
Rodgers har været fantastisk de sidste uger, og selvom Giants har haft en friuge og Manning har hvilet armen, så fortsætter ostehovederne kursen mod NFC North-titlen.

Philadelphia Eagles – Carolina Panthers (-3): 10-13
Det siger meget om Eagles at 2-8 Panthers er favorit på Lincoln Financial Field. Men jeg tvivler på, at Nick Foles og Bryce Brown er den duo, der kan ende Eagles’ række med seks nederlag i træk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *