Krystalkuglen 11. spillerunde

Kan New Orleans Saints fortsætte jagten på Atlanta Falcons og Tampa Bay Buccaneers? Få svaret her i denne uges Krystalkugle.

Krystalkuglen efter 10. spillerunde + TNF (seneste runde i parentes)

Straight Up (SU): 93-58 (9-5)
Against the Spread (ATS): 66-83 (7-7)

Washington Redskins (-3,5) – Philadelphia Eagles: 17-14
Eagles’ offensive linje er forfærdelig, og Redskins’ pres bliver for meget for rookien Nick Foles.

Detroit Lions – Green Bay Packers (-3): 27-30
Mike McCarthy er 11-1 mod Lions, og Packers har kun tabt i en kamp, hvor Aaron Rodgers måtte udgå. Packers fortsætter jagten på Chicago med en sejr på Ford Field.

Atlanta Falcons (-9,5) – Arizona Cardinals: 27-10
Hjemme i Georgia Dome er Falcons næsten urørlige. Cardinals vil ikke udgøre nogen trussel for Matt Ryan og Co. selvom Julio Jones og Michael Turner er tvivlsomme.

Carolina Panthers – Tampa Bay Buccaneers (-1): 17-13
Bucs er det bedste hold lige nu, men min “gut feeling” siger, at Panther vinder det her opgør. Cam Newton rejser sig og hjælper Panthers til sæsonens tredje sejr.

Dallas Cowboys (-7,5) – Cleveland Browns: 27-14
Tony Romo er 20-3 i november måned og har aldrig tabt på hjemmebane i årets næstsidste måned. Det sker heller ikke mod Browns, hvor Dallas med en sejr er tilbage i slutspilsracet.

St. Louis Rams (-3,5) – New York Jets: 16-13
Det hele ramler for Jets i øjeblikket, og Rex Ryans tropper har tabt tre i træk. Det er svært at se dem tage til St. Louis og vinde mod et godt Rams-forsvar.

New England Patriots (-9) – Indianapolis Colts: 33-28
Engang var det Brady mod Manning. Nu er det Super Bowl-MVP’en mod rookien Luck. Patriots vinder en højscorende affære.

Houston Texans (-15) – Jacksonville Jaguars: 33-7
Texans tillader kun 15,9 point pr. kamp og har vundet fire i træk mod Jaguars. Hjemme på Reliant Stadium vil Texans ikke få problemer.

Kansas City Chiefs – Cincinnati Bengals (-3): 17-23
Chiefs har tabt seks i træk og scoret 16 eller færre point i fem af de kampe. Bengals’ forsvar er undervurderet og Dalton-Green kombinationen for stærk for Chiefs.

Oakland Raiders – New Orleans Saints (-4,5): 23-32
Saints mirakuløse turnovaround fortsætter mod en Raiders-secondary i store problemer. Gæsterne vinder en kamp, hvor der vil blive kastet utroligt meget.

Denver Broncos (-7,5) – San Diego Chargers: 24-17
Peyton Manning er i gang med endnu en MVP-sæson, og Denver kan med en sejr hægte Chargers af i AFC West. Det sker uden de store problemer.

Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens (-3): 20-16
Selvom Byron Leftwich starter, er Mendenhall tilbage, og Steelers’ forsvar skal nok holde Ravens ned. Joe Flacco har det ofte svært ude, og det vil fortsætte.

San Francisco 49ers (NL) – Chicago Bears: 13-16
Ingen ved hvem der starter på quarterback for 49ers. Det betyder dog mindre, da det hele vil blive afgjort på forsvaret, og her tror jeg Bears er bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *