Krystalkuglen 1. spillerunde

Kan et skadesplaget Chiefs-forsvar holde Falcons’ angrebsmaskine i skak, og hvordan går det Jaguars ude mod Vikings? Det kan du blandt andet få et bud på her i ugens “Krystalkugle”.

Krystalkuglen 1. spillerunde

Straight up (SU): 0-1
Against the spread (ATS): 0-1

Kansas City Chiefs – Atlanta Falcons (-2,5): 20-33
Chiefs er uden Tamba Hali og har et hav af andre skader på forsvaret. Defensiven kan ikke holde Falcons’ no-huddle angrebsmaskine.

New York Jets (-2,5) – Buffalo Bills: 10-17
Jets’ angreb er forfærdeligt, og Bills’ forsvar ser stærkt ud. Jeg tror, at Ryan Fitzpatrick og Co. kan score nok point til at vinde på MetLife Stadium.

Chicago Bears (-10) – Indianapolis Colts: 27-20
Tror det bliver mere spændende end point spread indikerer. Bears’ angreb er det bedste, men Andrew Luck har vist, at han kan føre Colts til point.

Minnesota Vikings (-3,5) – Jacksonville Jaguars: 13-17
Jeg har mere fidus til Jaguars end mange andre og tror deres forsvar vil stoppe en Vikings-offensiv uden (en helt klar) Adrian Peterson.

Houston Texans (-12,5) – Miami Dolphins: 33-10
Matt Schaub mod et forsvar uden cornerbacks, og et Miami-angreb med en rookie quarterback uden wide receivers. Det kan kun gå én vej…

Tennessee Titans – New England Patriots (-4,5): 17-23
Jeg tror ikke, det bliver så let for Patriots, men jeg forventer, at de vinder premieren. Tom Brady og Co. scorer bare for mange point til at Chris Johnson kan følge med.

Cleveland Browns – Philadelphia Eagles (-9,5): 13-24
Browns starter rookie quarterback Brandon Weeden, og selvom offensiven kan blive god på sigt, så kan den ikke hamle op med Eagles’.

Detroit Lions (-9) – St. Louis Rams: 37-20
Matthew Stafford kastede 40 touchdowns sidste år, næsten dobbelt så mange som Bradford har kastet i sin karriere. Lions vinder let over Rams.

New Orleans Saints (-9) – Washington Redskins: 44-17
Der venter RG3 en vild velkomst til NFL. Saints har fået et kæmpe boost ovenpå sejren i appelsagen om Bountygate.

Tampa Bay Buccaneers – Carolina Panthers (-2,5): 30-27
Bucs lukkede 2011-sæsonen med 10 nederlag men åbner 2012-sæsonen med en sejr. Det opgraderede angreb følger med Panthers hele vejen.

Arizona Cardinals – Seattle Seahawks (-3): 10-20
Cardinals har ingen offensiv linje, har skadede running backs og er et stort rod på quarterback-positionen. Seattles forsvar sikrer gæsterne sejren.

Green Bay Packers (-5) – San Francisco 49ers: 20-17
Måske et preview på en kommende slutspilskamp. Packers’ angreb bliver holdt i skak, men Rodgers og Co. trækker det længste strå til sidst.

Denver Broncos – Pittsburgh Steelers (-2): 24-21
Pittsburgh må for anden kamp i træk forlade Colorado med et nederlag i bagagen. Manning vinder sit længe ventede comeback.

Baltimore Ravens (-7) – Cincinnati Bengals: 30-21
Joe Flacco brillerer i Ravens’ no-huddle mod et Bengals-forsvar, der formentligt er uden Carlos Dunlap. Andy Dalton og A.J. Green kan ikke gøre det alene.

Oakland Raiders (-1) – San Diego Chargers: 23-17
Et Chargers-mandskab uden Ryan Mathews og med en undrafted rookie til at passe på Philip Rivers. Det bliver svært mod et Raiders-forsvar, der vil blitze mere end tidligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *