Kan man tage luft ud af bolde på 90 sekunder?

Er det muligt at tage luft ud af 12 bolde på 90 sekunder?

Ja, ifølge et eksperiment, som avisen The New York Daily News har foretaget, er det bestemt muligt. Efter “Deflategate”-balladen har en journalist hos avisen forsøgt sig – på et toilet.

Det var netop på toilet på Gillette Stadium, som en ansat hos Patriots gik hen med kampens bolde før AFC-finalen – det viser overvågningsbilleder, som NFL, der undersøger forløbet, er i besiddelse af. Den ansatte er nu ifølge flere medier under mistanke af NFL for at have taget luft ud af boldene, så Patriots’ quarterback Tom Brady bedre kunne holde om dem.
 
Den ansatte brugte ifølge en kilde, som Pro Football Talk har talt med, 90 sekunder på toilettet, og det har rejst tvivl om, hvorvidt det er muligt – eller om han slet og ret blot skulle tisse. Men journalisten hos The New York Daily News brugte kun 40 sekunder på at tage luft ud, og han brugte i alt 77 sekunder på at gå ind og ud af toilettet og tage bolde ud af en sæk – samt fjerne luft fra boldene.

Pro Football Talks Mike Florio forsøgte sig tirsdag med samme manøvre, og ifølge ham er det “muligt” at gøre det i løbet af 90 sekunder.

Han fortæller samtidig, at en højtstående NFL-leder har fortalt, at han også har eksperimenteret med at tage luft ud af boldene – han gjorde det på 56 sekunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *