Instruktør forsvarer afsløring af optagelser

Filminstruktøren Sean Pamphilon forsvarer torsdag, at han har offentliggjort hemmelige lydoptagelser af den tidligere defensive koordinator for New Orleans Saints Gregg Williams’ tale fra aftenen før slutspilskampen mod San Francisco 49ers.

Optagelserne er foretaget i forbindelse med en film om Saints’ special teams-es Steve Gleason, og i talen opfordrer Williams Saints’ forsvarsspillere til at gå efter at skade 49ers’ spillere.

Og  netop det faktum, at “Bountygate” allerede er ude i offentligheden, har fået Pamphilon til at offentliggøre sine optagelser.

– Hvis ikke sagen var brudt ud og havde været offentlig, så ville jeg aldrig have delt det her. Jeg ville ikke have sat mit personlige forhold på spil og risikeret at skade Steve Gleasons forhold til Saints, skriver Pamphilon i en udtalelse ifølge Nola.com.

Han understreger, at han er stærkt bekymret over den påvirkning spillere udsættes for af ledere og trænere i jagten på sejre.

– Hvis det ikke var for det faktum, at jeg stærkt føler, at forældre til børn der spiller football MÅ blive opmærksomme på den indflydelse fra personer, der vil ofre deres børn for et “W”, så ville jeg ikke have skrevet det her, udtaler Pamphilon.

Han siger desuden, at nogle vil betegne det som et forsøg på at skabe opmærksomhed og tjene penge. Og at de som er imod ham vil kalde det for en “udnyttelse”.

– De personer der har karakter og en samvittighed vil kalde det, hvad det er: Sandheden!, udtaler Pamphilon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *