Ingen HOF-plads til Morten Andersen

Der blev desværre ikke plads til Morten Andersen, da han lørdag for første gang var finalist til at blive valgt ind i Pro Football Hall of Fame.

Derimod blev der for første gang nogensinde plads til en punter, da Ray Guy blev valgt ind, sammen med Derrick Brooks, Walter Jones, Andre Reed, Michael Strahan, Aeneas Williams og Claude Humphrey.

Mens Brooks, Jones, Reed, Strahan og Williams alle bliver valgt ind som repræsentanter for den moderne tidsalder, så var både Guy og Humphrey begge “senior kandidater” fra den ældre version af NFL.

Det var forventet, at Brooks, Jones og Strahan ville blive valgt ind, mens det var mere overraskende, at Reed – der var på valg for niende gang – og specielt Williams fik en plads i Hall of Fame.

Højst overraskende blev der dermed ikke plads til den tidligere Indianapolis Colts’ wide receiver Marvin Harrison, ligesom det også var overraskende, at hans tidligere head coach Tony Dungy heller ikke fik en plads.

Charles Haley, Kevin Greene, Jerome Bettis, Tim Brown, John Lynch, Will Shields og ejer Eddie DeBartoli Jr. må ligesom Morten Andersen, Harrison og Dungy vente på en ny chance for at blive valgt ind i Hall of Fame.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *