Hvem er den mest interessante NFL-free agent?

Hvem er den mest interessante free agent på markedet i år? Draftday.dk har stillet to NFL-skribenter, der dækker hele ligaen, det spørgsmål – og vi har også spurgt, hvem man skal holde øje med af spillere, der kan flyve under radaren.

De to skribenter, vi har spurgt, er Nate Davis fra USA Today og Vinnie Iyer fra The Sporting News. Her er deres svar:

Hvem er efter din mening den mest interessante free agent på markedet i år?

VINNIE IYER:

“Alshon Jeffery fra Chicago Bears. Han har haft nogle problemer med skader i den underste del af kroppen, men når han er på banen og skadesfri, har han størrelsen, hænderne og hoppe-evnen til at være en dominerende første-receiver. Wide receivers af hans kaliber rammer som regel ikke markedet, men han kan presse på til at blive den bedst betalte wideout og virkelig booste et hold, der er ved at blive genopbygget – eller som er et håbefuldt slutspilshold.”

NATE DAVIS:

“Formentligt Houston Texans’ cornerback A.J. Bouye, der var relativt ukendt, da han gik ind i 2016-sæsonen, men som står til at få samme store kontrakt, som Josh Norman fik sidste år. Bouye havde et gennembrudsår for NFLs bedst-rangerede forsvar, og han vil helt sikkert blive højt værdisat i en liga, der fokuserer meget på kast og dermed kasteforsvar.”

2. Hvem er den mest interessante free agent, der formentlig bliver relativt billig at signe?

NATE DAVIS:

“Linebacker Lorenzo Alexander er en interessant fyr. Han havde været en reserve og special teamer i det meste af karrieren, men ud af ingenting lavede han 12,5 sacks i 2016 – i hans tiende NFL-sæson. Jeg tvivler på, at han får en stor kontrakt, men han får helt sikkert mere, end han ville få for et år siden, når man ser på efterspørgslen på pass-rushers. Running back Latavius Murray er også interessant. En god spiller, men mange gode running backs vil være til rådighed, så han kan blive en billig free agent.”

VINNIE IYER:

“På wide receiver-positionen har Kenny Britt fornuftig værdi i et godt kasteangreb efter en god sæson hos Rams. På tight end-positionen gjorde Jack Doyle mange gode ting for Colts sidste år. Og på safety-positionen er Jonathan Cyprien en stjerne i svøb, der kun skrabbede overfladen som en playmaker hos Jaguars.”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *