Goodell undskylder over for fans

Godt 12 timer efter, at NFL og dommerforeningen NFLRA var nået til enighed om en ny otteårig overenskomst, sendte NFL’s kommissær Roger Goodell en undskyldning til fans for de fejlfyldte tre første spillerunder, hvor replacement dommere har været i et ufrivilligt fokus.

– Vi er kede af, at fans har måttet gå det igennem, men det er noget, man en gang imellem er nødt til at gøre på den korte bane, for at lave den rigtige aftale på den lange bane og sikre udviklingen af sporten, sagde Goodell ifølge AP på et telefonmøde.

Her kaldte han de tre første spillerunder for “smertefulde” at overvære, men understregede, at parterne har forhandlet intensivt de sidste uger, og at den forfærdelige afslutning på Monday Night Football ikke var afgørende for, at aftalen kom i stand onsdag.

– Men den har måske skubbet parterne tættere på hinanden, sagde Goodell.

Goodell afviste samtidig at replacement dommerne øgede riskoen for flere fejldomme og konstaterede, at de “rigtige” dommer også har lavet fejl igennem årene.

– Man er altid bekymret for den betydning, det har for vores brand på kort og lang sigt. Det har tydeligvis fået masser af opmærksomhed. Det har ikke været positivt og noget, man er nødt til at kæmpe sig igennem med fokus på den lange bane. Vi vil altid arbejde hårdt på at sikre, at folk stoler på og har tillid til os, sagde Goodell.

Kommissæren sagde desuden, at spillernes sikkerhed aldrig har været truet med replacement dommerne på banen.

– De dommere der har været på banen i de sidste tre uger er blevet kigget uhørt efter i sømmene. Alt hvad de gjorde, hver dom, blev pustet op. De holdt spillet kørende. De arbejdede hårdt. De trænede hårdt. De var utroligt fokuseret og engagerede, sagde Goodell.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *